Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számodra a két fogalom csoport...

Számodra a két fogalom csoport közül melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés

Következő podcast miatt jutott eszembe, ha van kedved hallgasd meg mielőtt választasz

[link]

2021. febr. 8. 22:50
1 2
 11/13 anonim válasza:

Miért két külön opció Isten és a szabadság?

Isten fia, Jézus maga mondta: "Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET. És az Igazság szabaddá tesz benneteket."

Közhiedelemmel ellentétben Krisztus követése nem tesz amolyan "konzervatív béklyókat" és korlátozó, lehetetlen szabályokat ránk. (Ha ránk tesz, az nem Krisztustól való, hanem megtévesztés).

Jézus az, aki megszabadít a bűntől. Pl a tízparancsolatot önerőből betartani szinte lehetetlen, de ha fohászkodsz, megadatik neked, hogy ne is legyen igényed bűnben élni. Ha megkérdezed Istent, még azt is kijelentheti, hogy miért is bűn az, ami szerinte bűn, még ha nem is tűnik annak. Mert a bűn lassan de biztosan a halálba vezet. Jézus követése pedig az örök élethez a mennyben.

Na jó, ezt nem kell mind elhinni nekem, embernek. Kívánom, hogy ezt ti is személyesen kapjátok kijelentésként.

Valamint van egy videó, ami jobban elmagyarázza ezt, szóval nézzétek meg: [link]

2021. febr. 9. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Na megjott a vallaskarosult.
2021. febr. 9. 16:47
 13/13 anonim válasza:

Előző!

Te döntésed, hogy elhiszed-e, amit az előbb írtam. Gyümölcséről ismerszik meg a fa:

Ha netán békétlenség lenne a szívedben vagy boldogtalan lennél, emlékezz arra, hogy minden az életedben a döntéseid következménye.

Csak megosztottam veletek azt, ami számomra a békességet adta, hátha valaki más is megkívánja.

2021. febr. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!