Összejönnél egy roma lánnyal/fiúval, ha amúgy jól összeilletek és normális?
Hát ez sok mindentől függ. Ha összeillenénk a lánnyal, normális lenne a családja, akik elfogadnak engem, és ha az én családom is elfogadná a lányt, akkor, miért ne? Sok esetben sajnos mindig inkább a családdal van a probléma, nem is az adott lánnyal/fiúval. Nagyon sok normális roma srácot/lányt ismerek, ahol hát elég "fura" a családjuk.
Illetve még azért az ismeretségi köre is fontos lenne a kiszemeltemnek. Sokszor van az, hogy egy roma fiatal normális életet szeretne élni, de a haverok/barátnők beleviszik a rosszba. Így hát ha a lánynak sok nemnormális barátnője lenne, akkor nemhiszem, hogy hosszútávú lenne a kapcsolat.
Aki normálisan válaszólt, köszönöm!!! :)
Akinek meg nem tetszik a kérdés, nem kell rákattintani..több 100 kérdés van még ezen kívűl. Lehet találtok kedvetekre valót! ;)
Igen, de csak akkor ha a családja is normális vagy ha nem akkor a lány nem tartja a kapcsolatot velük.
Bár igazából ugyanezt tenném fehér emberrel is, szóval nincs különbség.
Középiskolában másfél évig egy félcigány lány volt a barátnőm, na ő nagyon szépen nézett ki és a családja is jófej volt, az anyja volt cigány, kedves volt nagyon, a fiaként kedvelt engem. Aztán elköltöztek, a lány máshova ment továbbtanulni, úgyhogy megszakadt a kapcsolat, a középiskolás szerelmek az ilyenekhez ritkán elég erősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!