Lakást szeretnénk venni a férjemmel, és már több mint 4x hazudtak a szemünkbe az ingatlanosok. Néhány napja például megbeszéltük, hogy visszaszól elfogadta-e a vételi ajánlatunkat a tulaj, majd mikor felhívtam közölte, hogy már eladta másnak. Eddig 4 hasonló esetbe futottunk bele, volt olyan is, ahol ajánlatot tettünk majd az ingatlanos azt mondta sokan érdeklődnek és még 2 milliót tegyünk rá az ajánlatra akkor a miénk. Nem tettünk, ő pedig még hónapokig hirdette (gondolom mégsem érdeklődtek olyan sokan)
Marketingtrükkök ezek, minden területen így működik. A legtöbb esetben nem hazugság, csak a valóság elhallgatása.
2021. febr. 2. 16:16
2/14 anonim válasza:
Azért hogy minél magasabb áron tudja eladni a házakat, és minél nagyobb legyen a haszna rajta. Egyértelmű.
2021. febr. 2. 16:16
3/14 anonim válasza:
Pénz
2021. febr. 2. 16:17
4/14 anonim válasza:
Igen hazudni kell. :D
2021. febr. 2. 16:19
5/14 anonim válasza:
A legtöbbje egyébként egy idióta.
Mi hirdettünk egy jó állapotban lévő lakást, 3 vevőt hozott 1 év alatt. Nem tartotta velünk a kapcsolatot, nem mondta meg, mit mondott a vevőjelölt. Nem is bántuk, hogy nem adta el ő, egy ilyennek nem szivesen fizettünk volna. Amikor mentünk lakást nézni, mondta, hogy a héten már 10 vevő megnézte. Azóta is hirdeti, ennek már 1 éve.
2021. febr. 2. 16:21
6/14 anonim válasza:
Volt szerencsém egy rövid ideig autókereskedéssel dolgoznom (szerintem mindenki ismeri, elég nagy cég). Olyan marketingtrükkök léteznek, hogy egy átlagembert gondolkodni sem hagynak, a döntés pedig nem a vásárló kezében van, hanem az eladóéban. Ha valaki azt hiszi, hogy azt a lakást/autót vásárolja, ami neki tetszik, a legtöbb esetben téved.
2021. febr. 2. 16:29
7/14 anonim válasza:
Ha létezik pokol akkor az ingatlanosoknak van benne egy saját bugyra. Én legalábbis még nem találkoztam olyannal, aki ne hazudott volna a tulajdonosnak és a vevőknek is, hogy emeljen a saját hasznán. Velünk is megtörténtek ezek, meg olyan is volt, hogy ajánlattétel után egyszerűen felszívódott és nem vette fel többet a telefont, egy hónapra rá meg felhívott, hogy ja upsz bocsi, amúgy itt egy másik ingatlan.. És még ő volt megsértődve, hogy már nem akartunk vele üzletelni. Az ismerőseim hasonló helyzetben voltak, ott is ferdített az ingatlanos, de ők felvették a kapcsolatot közvetlenül a tulajdonossal és akkor szépen kiderültek a turpisságok.
2021. febr. 2. 16:29
8/14 anonim válasza:
Egyértelmű. A pénz. Ez az üzlet lényege, az ő érdeke, hogy minél magasabb áron adja el a lakást legyen az bármilyen, a tied pedig, hogy a lehető legkevesebb pénzért vegyél olyat ami neked kell. Ő nem vöröskereszt, hogy a te érdekeidet nézze, nem azért kapja a jutalékot mert ő a legőszintébb eladó vagy mert a legtöbb családnak tett jót, hanem az után, hogy mennyit értékesített.
2021. febr. 2. 16:31
9/14 anonim válasza:
Engem már csak az érdekel, hogy ki az a 73%-os illető, aki eddig minden választ lepontozott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!