Róbert dávid kérdése:
Miért nem olyan kedves anyukam mint volt és veszekszünk állandoan?
Figyelt kérdés
Tehat gyakran veszekszünk kis dolgokon.Most nemreg azon veszekedtunk hogy hamus kint. Az erkely. Mondtam anyukamnak hogy majd legkozelebb odafigyelek.ő meg csak fenyegetőzik és uvoltozik velem.volt mar jóparszor hogy ki akarta ram hivni a rendorseget. Igazabol a hangulatan latom hogy ingadozna,kis sz*r dolgokon ugy kidud akadni.volt mar olyanis hogy megutott en meg visszautottem utana nagyon megbantam.de csak kicsit utottem.m
Lehet 29 eves vagyok de nemtudok kulonallo eletet elni mert paranoid skizofreniam van.raadasul 1 szobaban lakom anyukammal egy szekreny valaszt el minket.en sokat sirok ezek miatt es csak azt szeretnem hogy olyan legyen velem mint regen.
2021. febr. 2. 14:03
11/15 anonim válasza:
Tudjuk, hogy nem ő tehet róla, és a kérdezőnek is rossz. Azonban az anya is szív, és bizony mára elege lett, akárhogy nézzük. És valószínűleg, ha nem tesznek valamit, de ha lehetne vagy akarnának, már előbb is megtörtént volna, akkor ez így is marad. Az anyának meg elege van, és biztos másra vágyik, mint pl. férjjel, párjával megosztani az ágyát, szobáját, életét, ehelyett a fiával kell egy szobán osztoznia, aki nem fog elköltözni, nem fog róla gondoskodni időskorában, nem lesz unoka, nincs meg a leválás.
12/15 anonim válasza:
Édesanyád azért egyre feszültebb, mert élete végig téged kell ápolnia, amikor már lassan neked kellene őt támogatnod, ha egészséges lennél. Nincs reménye békés időskorra, mert egy nagyra nőtt csecsemőként el kell tartania téged. Ha megbetegszik, te nem fogod tudni őt ápolni, ha meghal, te az utcára kerülsz hajléktalannak, mert képtelen leszel gondoskodni magadról, a fűtésedet meg a villanyodat sem lesz miből kifizetned. Egyetlen lehetőség ilyenre, ha a felvételedet kéred egy pszichiátriai betegeket is ápoló otthonba, ott teljes ellátásod lenne, és édesanyád tudná, hogy ha ő meghal, nem lesz neked is véged, mert vigyáznak rád. Beszélj anyáddal erről.
13/15 anonim válasza:
Sajat érdekedben inkább szerintem is doki.
14/15 anonim válasza:
Most még csak visszaütöttél, eljön az idő, amikor késsel döföd meg. A skizofrénia nem viccel. Költözz el intézetbe, mielőtt gyilkossá leszel.
15/15 anonim válasza:
Ha megütötted, anyád helyében már elvitettelek volna. Akkor te is, ő is életben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!