Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent a papiron szereplő...

Mit jelent a papiron szereplő adat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves vagyok, tavaly fejeztem be az iskolát, 11 osztályom van, elado szakmám, speciális suliba jartam, ugyanis gyerek korom óta -17 dioptrias lencsét viselek egyik szememen volt retina válás is, emelett mindket fülembe hallokeszulek van, magas vernyomas... tavaly voltam leszazalekolason miután ki jartam a sulit...

adatok

Egészségi állapot:13%

Összervezeti egészségkárosodás:87%

Felülvizsgálata: Jelen állapota alapján nem szükséges....

Fogyatékossági támogatás:

Sulyos látási fogyatekos

Felülvizsgálata továbbiakban nem szükséges...

kapok köz gyógyot meg emelett 5 oraba dolgozok, kapok utazási MÁV kártyát, !! Végleges vagyok??? Ilyen fiatalon hogy lehetséges?? Masokat 50-60 evesen évente felülvizsgálnak

2021. febr. 2. 07:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Fiatalkorban van a legnagyobb esély, hogy bármi is javuljon, de nálad nem változott, lehet romlott is. 87%os egészségkárosodás, már olyan szint, ami nem fog annyit javulni, hogy ne adják meg. Bár hallani agyament dolgokról, ez még nem zárja ki, hogy valakinek nem jut eszébe 10 év múlva felülvizsgálni.
2021. febr. 2. 07:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Te helyzetedben úgy ítélték meg, hogy egészségi állapotod orvosilag nem javítható, nem várható javulás sem.
2021. febr. 2. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A papíron szereplő adat (többek közt)azt jelenti, hogy megváltozott munkaképességű vagy.
2021. febr. 2. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!