Kipróbálnád milyen lenne megölni egy embert ha nem lenne következménye?
Figyelt kérdés
L262021. febr. 1. 15:21
32/34 anonim válasza:
Igen, hogy megvédjem másoktól. Nem kínzással, hanem gyorsan tenném.
33/34 anonim válasza:
NEM!!! Vannak esetek, ahol megértem az ember motivációját, de nem értek a tettével egyet. Tudom, hogy vannak nagyon hisztikirály, hisztikirálynő - mérgező rokonok, akik mellett egyszerűen előbb-utóbb kiborul az ember, hiába próbálnak egy napnak pozitívan hozzákezdeni, a mérgező rokonuk úgyis addig fpgja őket piszkálni, amíg dühbe nem gurulnak. Ezeknek a mérgezett embereknek a java teszi ki a stresszkezelő foglalkozások létszámánaj a javát, járnak pszichológusokhoz, de ez a mindennapi indulatbvan akinek túl terhes. Így azt halljuk a híradóban, hogy a mocskos Géza megölte a szegény Marikát, de azt nem tudjuk, hogy Marika az idegein táncolt. Na én ennek nem vagyok a híve, szerintem elhagyni a mérgező embert a megoldás, házasoknál pedig a válás ésszerű és úgy is fel lehet nevelni a gyerekeket, ha külön vannak a szülők (saját tapasztalat).
34/34 anonim válasza:
"Igen, hogy megvédjem másoktól. Nem kínzással, hanem gyorsan tenném."
Jaj, hülyeséget írtam. Szóval, hogy másokat megvédjek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!