Szerintetek tényleg létezik a fekete kalapos ember?
Ha esetleg érdekel a téma, a leírásban ott van, hogy hány perctől kezdődik a kalapos ember sztori.
Én totál racionálisan gondolkodom, nem hiszek szellemekben, démonokban stb.
Pedig amit láttam, teljesen ellentmond annak amit most leírtam.
Nekem kb. 25 éve jelent meg az ágyam mellett. Nem aludtam,tehát nem álmodtam, nem hallucináltam, valóban ott volt.
Ezt nem sok embernek mesélem el, mert tudom, hülyének néznek, még ha nem is mondják ki :))
Nem tudom mivel megmagyarázni mi lehetett, hiszen szívesen elutasítok minden ezotérikus jelenséget, de ezt tényleg láttam !
Szóval érdekelne, ha valakinek tényleg volt hasonló tapasztalata, hogy pontosan mit látott, hogy nézett ki stb.
Apukám ,amikor összeesett , làtott 6 fehér, 6 ezüst szinű alakot jobbra ,balra dőltek egymás melett ,előttük állt a kalapos ember.Sötét arc, barna ruha horgas orr, és mintha vigyorgott volna.Apunak sziv,érrendsz.volt gondja,majdnem meghalt....abban az állapotban jelentekmeg neki, de jol sikerült a mütète, jól van,ez 10 éve történt.
Szerintetek angyalok lehettek az fehér, és ezüst szinűek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!