Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legbántóbb, legcsúny...

Mi volt a legbántóbb, legcsúnyább mondat/szó, amit a fejetekhez vágtak?

Figyelt kérdés
Ki mondta ezt és mi volt rá az "oka"?

2021. jan. 30. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mocskos, élősködő autista féreg vagy. Egy vérszívó pióca lesz belőled, csak terhe leszel egy életen át a társadalomnak. Mégis miért nem adott nekem az Isten ép gyereket?! Ha tudtam volna, hogy ilyen sérült leszel, el is vetettelek volna, halálra kéne éheztetni az ilyet! Kotródj az utamból, te gyógyszeres elmebeteg patkány, vagy kettéhasítom a fejedet!"

Ez még az anyám mondta. :(

Sosem fogom megbocsátani.

2021. febr. 7. 09:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint idézni nem tudom de a lényege az volt hogy én egy nagyon rosszindulatú és önző ember vagyok ami nagyon nem igaz és ezért esett rosszul de persze már túl vagyok rajta

Volt legjobb barátnőm közölte miután megmondtam neki hogy pár napig pihentessük a társalgást

2021. febr. 7. 11:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb kellett volna megverni engem, ezt mondta a nagymamám.
2021. febr. 7. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen fájt ezeket olvasni.
2021. febr. 7. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"K*rva!" - by fater, csak mert nem csináltam meg valamit azonnal, ami várhatott volna, hanem azt mondtam, hogy előbb befejezem a borsó szemezést.

Meg még annyi mindennel, hogy azt már az agyam is törölte, hogyegmaradjon az ép elmém.

"Sötétben minden tehén fekete" ezt egy faszi, szex közben, célozva rá, hogy akár zacskót is húzhatok a fejemre, annyira nem érdekli, hogy éppen kit dug.

2021. febr. 7. 16:59
 16/21 anonim válasza:
75%

Öcsém: életképtelen vagyok.

anyám: intézetbe adlak annyira elegem van belőled.

párom: elégedetlen picsa,lusta,telhetetlen semmire való semmire nem fogom vinni az életben.

2021. márc. 21. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azé', de az utolsó helyében elgondolkodnék a dolgokon....
2021. márc. 24. 21:27
 18/21 anonim válasza:
66%

Huu.. Hosszu a repertoar..

Legszivesebben szembe kopnelek, kitekernem a nyakad,ha ma nem alszunk egyutt egy csoves k. rva vagy

Szar baratno voltal a legszarabb, nem ertettel hozzam.

Neked szar a velemenyed es nem is erdekel..

Te csak sajnaltatodnmagad, szanalmas vagy szegyentelen stb... Ezt egy olyan ember akiert 3 evem bealdoztam konkretan es allandoan tamogattam szerettem tutujgattam mert ezt varja el minden notol.. Igazi narcisztikus paraszt amugy. ..

De meg hosszu a sor csak nem akarok ra emlekezni mert eleg friss meg.

2021. márc. 27. 14:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

“Csak azért kellettél hogy beléd meneküljek szakítás után”

By első szerelmem

2021. ápr. 20. 00:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Hugom:bárcsak meghalnál

Bár nem bántott meg csak úgy elbassza az életem hogy sokszor arra gondolod hogy jobb lenne ha tényleg meghalék. De legszivesebben elköltöznék itthonrol és egy saját életet kezdenék de mivel csak lassan 17 vagyok ezért nem tudok..

2021. máj. 15. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!