Hobbim lett a gyakorizás, kifejezetten megszerettem. Ez gáz?
Top10-es válaszolók között vagyok a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, ezért elgondolkodtam, hogy ez most pozitív, vagy negatív. :D igazából szeretek is itt lenni, megosztani a tapasztalataimat, ezekszerint hasznosan. Azon szoktam gondolkodni, hogy a többi emberrel is, akik mondjuk a top 25-ben benne vannak, visszatérő nevek, szívesen megismerkednék személyesen is. Tök jó lenne egy gyakoris tali, ahol mi, a legnagyobb függők, összejöhetnénk 1-2 limonádéra.
Ti hogy vagytok ezzel? Szerettek itt lenni? Cikinek tartjátok? Hogy kerületek ide és miért vagytok itt? Én a szakításom óta vagyok itt unalmas óráimban, de már függő lettem, úgy érzem. :D ez a fix este 8 utáni karanténos program. Rólatok mit lehet tudni? :)
Ja igen, a sportot úgyszint unalmasnak tartom. Pl. szeretek túrázni, de anyámmal már nincs kedvem eljárogatni, sétálni fel-alá a közeli lakótelepen meg baromi unalmas.
Ha lenne valaki, akit barátként/párként szeretnék és elmehetnék vele, túrázni, biciklizni, de akár még futni is elmennék (gyűlölök futni).
Nálam a legtöbb "értelmes" hobbi, időtöltés a magányon bukik el. Egyszerűen már unok mindent egyedül csinálni. Pl. tanult szakmámból kifolyólag kis utánanézéssel talán napokon belül tudnék tervezni hasznos analóg elektronikákat, vagy Arduinos dolgokat. De nincs motivációm. Mert minek csináljam? Hogy virítson a polcon egy x-edik házilag gányolt teszem azt multiméter, oszt' örüljek magamnak?
Kicsit válságban vagyok.
Amióta tart a vírus, mondhatni megfeleződött a baráti köröm, ami amúgy sem volt olyan hű-de-nagy. Eleinte nagyon zavart, de most már legalább látom, hogy kik azok, akikre bármikor számíthatok.
Viszont a bezárkózás, vírus, érettségi-felvételi-egyetem miatt sokkal kevesebbet jártam el itthonról. Barátaimmal is alig találkoztam, szinte alig mozdultam ki, így bármilyen kellemetlen is, az emberi interakcióim javarészt itt történtek gyakorin. Így legalább kevésbé érzem magam magányosnak, sok visszajelzést kaptam, hogy segítettem, és már ezekért megérte. Messze nem olyan, mint egy offline kommunikáció, de messze több a semminél. Meg azért jó érzés is kiírni magamból egy-egy kérdés alatt ezt-azt. Szóval, mondhatni, nálam is lassan kezd a gyakorizás átcsapni afféle hobbivá.. pedig aztán most még időm is lenne, hogy csináljak mást is, de nincs kivel.. de nem baj, lassan kezdődik a következő szemeszter, ami kicsit eltereli az unalomról és magányról a figyelmem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!