Az emberek mért érzik magukat nagyobb biztonságban a neten?
Figyelt kérdés
Mármint, itt nyiltan mernek csúnya dolgokat is írni stb de szerintem ezt is le lehet nyomozni :$ véleményekre lennék kíváncsi2021. jan. 25. 16:44
11/13 A kérdező kommentje:
9 biztosan szerintem meg érdemelte híres embereknek persze el kell viselni a rossz hozzá szolásokat de ez túlzás
2021. jan. 25. 20:03
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld jó, hogy azért itt is lehet értelmes beszélgetést kezdeményezni :3
2021. jan. 25. 20:04
13/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell teljes névtelenség sem.
Facebookon is megy az ész osztás, főleg akkor bátorodnak fel, ha "hordában" támadhatnak egy-egy témában a népek. Hiszen ott is kicsi az esélye, hogy bárki nyíltan számonkérné rajtuk amit mondanak.
De ugyanez megy az utakon, ahol az autó által adott erő és névtelenség "erőssé és bátorrá" tesz. Hiszen ott is úgy közlekedik mindenki, hogy amíg rendőr nem látja szabad, ha meg elkap így jártam. Hiszen tudja, hogy a tettei nagy részének nem lesz következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!