Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki vagyok égve, mit tanácsolsz?

Ki vagyok égve, mit tanácsolsz?

Figyelt kérdés

Középiskolás srác vagyok, itt ülök hajnali 3kor és nézek ki a fejemből. Semmi életkedvem már 1-2 éve. Csak vagyok, holnap meg online oktatás, nem is tanultam, nem csinálok egyszerűen semmit. Csak görgetem az egeret, keresgélek a semmi után, nézem az érdektelen videókat. barátaim nincsenek nagyon, nem rég kaptam 1-2 offot is a lányoktól xD Szóval csak így vagyok, és már elég régóta ez megy. Most az lesz hogy felállok, lefekszem az ágyba, reggel felkelek 7-8 fele órákra, végigülöm őket, visszaalszok és délután ülök a gép elé újból folytatom ezt. De valamikor egy nap 16-18 órát alszom, boldogtalan vagyok. Valamit tipp?

Nem a karantén miatt, ez előtt már 1 éve ilyen voltam. Jövök le az életről kb

2021. jan. 25. 03:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Hát haver megöregedtél ez van. Ideje lassan elkezdeni lezárni a szálakat.
2021. jan. 25. 03:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha gondold írj. Lehet van pár tippem neked.
2021. jan. 25. 03:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Írhatod a tippeket privátban, mi az hogy lezárni a szálakat?
2021. jan. 25. 03:34
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

A FiATaLoK NeM LeHeTnEK kIeGvE

Ok.koszunjuk, kedves #1

2021. jan. 25. 06:21
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos ez az uj alapallapot a fiataloknal. Nem hiszem, hogy lenne erre altalanos megoldas, ami mindenkinel mukodne.
2021. jan. 25. 06:28
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Kiegni akkor lehet ha tulporgeted az eleted ... es nem a punnyadastol. Te inkabb fasult vagy es unalmas.
2021. jan. 25. 06:47
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanez vagyok én is
2021. jan. 25. 06:59
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Tűzz ki egy célt és bármilyen hangulatod is van, minden nap tegyél az adott célért, minden energiát tegyél bele.

Például: nyelvtanulás, vagy bármi, biztos van olyan, ami a jövőben érdekelne, ha most nem is, de régebben biztosan voltak elképzeléseid: mit szeretnél felnőttkorodban csinálni. Ennek elérésére teljes erődből feküdj rá.

2021. jan. 25. 07:31
 9/15 anonim válasza:
94%

Én ugyanez, csak fiatalabb vagyok és lány.

Szóval nekünk lett volna ma rendes tanítás , de nem mentem el a suliba,arra hivatkozva h esik az eső :D ami igaz de ha több eletkedvem van,mehettem volna,engem a tanar folyton csesztet es mar nem birom,tanulni lusta vagyok, meg régebben depis is voltam

Most itt fekszek az ágyban pizsamában,és gondolkodok mi legyen

De h hozzászoljak engem 2 napja valami boldoggá tudott tenni, az h leltem egy hobbit :) es valamiert amikozbe csinálom nagyob boldog vagyok

2021. jan. 25. 08:08
 10/15 anonim válasza:
82%
Nagyon* szoval te is keress egyet
2021. jan. 25. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!