Csak én érzem úgy, hogy egyre inkább tágulnak a korosztályok?
Pl. régebben már 20 éves koruktól az emberek mind bőven dolgoztak, családot alapítottak minél hamarabb.
Amikor dolgoztam oviban, 5-6 éves gyerekekkel már olyan dolgokról tudtam beszélgetni, mint 10-15 évvel ezelőtt a 11-12 éves gyerekekkel.
Manapság a "tinikor" kitolódik 18-20-ról a legtöbb embernél akár 25-26-27 éves koráig is. Maga az önálló, nagybetűs élet pedig sok embernél 29-30 éves korától kezdődik.
Régebben a 30-as korosztály sokkal "komolyabb" volt, manapság kb. a régi 20-as korosztály életmódját élik.
Régen egy 55-60 éves emberre azt mondták, hogy nyugdíjas, öregember stb. Manapság még bőven 65-70 évesen is olyan életmódot folytatnak, mint az 55 év körüliek.
Csak azért érzem így, mert közben én is növök felfelé, vagy más is így látja ezt az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!