Szégyen, ha apám amerikai, anyum spanyol, a nagyszüleim félig orosz, félig magyarok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 15:41
11/19 anonim válasza:
Nem szégyen, de nem is dicsőség.
A származását nem magának választja az ember, nem is tesz érte semmit.
Nem lesz tőle sem több, sem kevesebb.
13/19 A kérdező kommentje:
Ami a nyelvet illeti, magyarul, angolul, spanyolul, oroszul és franciául beszélek folyékonyan.
2021. jan. 23. 16:32
14/19 anonim válasza:
Félig orosznak félig magyarnak, hogy lettek, spanyol és amerikai gyerekei?
15/19 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy ilyen sok nyelven beszélsz. :)
Semmi rossz nincs ebben.
16/19 anonim válasza:
Mázlista, nekem rengeteg tanulás után egy-két idegen nyelv se megy folyékonyan... Rohadtul irigyellek
17/19 anonim válasza:
Szerintem ez kamu, nem veszitek észre? Orosznak spanyol a gyereke? Ilyen hülyeséget se hallottam még.
18/19 anonim válasza:
Apai nagymamám cseh, nagyapám holokauszt túlélő zsidó, anyai nagymamám román, nagyapám sváb én Magyarországon születtem. A férjem jemeni arab és van három gyerekünk (kettő egyeemista). Ezt az etnikai kavalkádot miért kéne szégyelnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!