Van olyan ismerősötök, aki váltig állítja hogy a covid járvány kamu?
Nem tudom mennyire gyakori, azt még nem is mondtam, hogy ez a 480 ember is eléggé megkérdőjelezhető, mivel mindenkire rámondják, hogy koronavírusban halt meg.
A lényeg az, hogy egy veszélyes vírus esetén nincs pláza, tesco, tömegközlekedés, stb. Ezek a véletlenszerű intézkedések a látszat fenntartására jók, másra nem. Mert nincs is szükség másra, csak a látszatra.
De ha igaz a 480, akkor mégegyszer kérdezem. A közúti közlekedés miért nincs betiltva? 2019-ben 530-an haltak meg az utakon.
Évente 28.000 ember halála függ össze a dohányzással Magyarországon. Miért lehet cigarettát kapni?
Maradjunk a 12 ezernél... Az összhalálozás is azt támasztja alá. Attól mert valakinek van már krónikus betegsége nem érdemel halált. Simán elélhettek volna még 5-10-15-20-30 évet..
Tesco nélkül nem tudom honnan lenne a szádba tömni valód..
Maradjunk a 12.000-nél, nem érdemel halált senki, azért mert beteg. Viszont az éves halálozási statisztika szerint is kb annyian haltak meg, mint a 2020-at megelőző években, tehát a korona lényegében nem változtatott semmit.
Ha igazán nagy baj lenne, meg lehetne oldani a vásárlás kérdést. De ha már teljesen tönkremegy a gazdaság, akkor nem lesz mit, meg nem lesz miből vásárolni. Az kicsit nagyobb baj lesz ám!
Az egészben semmi logika, ezért ez a véleményem a vírusról
Nincs még meg az éves statisztika, kíváncsi vagyok.
Az a baj, hogy az anyagi érdekek vannak a háttérben, addig tart amíg pénzt lehet kiszedni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!