Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismerősötök, aki...

Van olyan ismerősötök, aki váltig állítja hogy a covid járvány kamu?

Figyelt kérdés
Nekem a szomszédom ilyen..nem is hajlandó kimenni a kapun mert ő fől nem veszi a maszkot..

2021. jan. 23. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom mennyire gyakori, azt még nem is mondtam, hogy ez a 480 ember is eléggé megkérdőjelezhető, mivel mindenkire rámondják, hogy koronavírusban halt meg.

A lényeg az, hogy egy veszélyes vírus esetén nincs pláza, tesco, tömegközlekedés, stb. Ezek a véletlenszerű intézkedések a látszat fenntartására jók, másra nem. Mert nincs is szükség másra, csak a látszatra.

De ha igaz a 480, akkor mégegyszer kérdezem. A közúti közlekedés miért nincs betiltva? 2019-ben 530-an haltak meg az utakon.

Évente 28.000 ember halála függ össze a dohányzással Magyarországon. Miért lehet cigarettát kapni?

2021. jan. 27. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:

Maradjunk a 12 ezernél... Az összhalálozás is azt támasztja alá. Attól mert valakinek van már krónikus betegsége nem érdemel halált. Simán elélhettek volna még 5-10-15-20-30 évet..

Tesco nélkül nem tudom honnan lenne a szádba tömni valód..

2021. jan. 27. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Maradjunk a 12.000-nél, nem érdemel halált senki, azért mert beteg. Viszont az éves halálozási statisztika szerint is kb annyian haltak meg, mint a 2020-at megelőző években, tehát a korona lényegében nem változtatott semmit.

Ha igazán nagy baj lenne, meg lehetne oldani a vásárlás kérdést. De ha már teljesen tönkremegy a gazdaság, akkor nem lesz mit, meg nem lesz miből vásárolni. Az kicsit nagyobb baj lesz ám!

Az egészben semmi logika, ezért ez a véleményem a vírusról

2021. jan. 28. 08:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. November decemberben annyira megemelkedett, hogy az éves halálozásban is 10ezer körüli többlet van az 5 éves átlaghoz is. Mindezt ezekkel a szigorú korlátozásokkal!!
2021. jan. 28. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Nincs még meg az éves statisztika, kíváncsi vagyok.

Az a baj, hogy az anyagi érdekek vannak a háttérben, addig tart amíg pénzt lehet kiszedni belőle.

2021. jan. 28. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez inkább bukó mindenkinek. Kicsinek és nagynak. Nem költenek az emberek, otthon ülnek, nem forog a pénz.
2021. jan. 29. 00:21
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
16-os! Igen, majdnem igazad van, a hétköznapi embereknek bukó és ebből lesz/van igazán nagy baj.
2021. jan. 29. 06:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Muller Cecilia: https://www.youtube.com/watch?v=O6tu_fRxgvA

Ertitek, hogy mit mond?

2021. márc. 8. 04:55
 19/19 anonim ***** válasza:
És??? Az összehalálózás ami fontos, és abban is sajnos ugyanolyan tragukus a helyzet.
2021. márc. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!