Velem van a baj, ha mindenkiben csalódok?
Mindig is nyitott, közvetlen lány voltam, de mostanában kezdem észrevenni magamon, hogy ez változik és nem örülök neki. Eddig volt 4 olyan barátságom, amiről azt hittem, hogy egy életen át tart, de egyik nagyobb csalódás volt, mint a másik. Jelenleg nincs is egyetlen barátnőm sem, mindenkit ismerősnek max.közeli ismerősnek tartok. Egyébként bennem is csalódtak már, tisztában vagyok vele, hogy senki sem hibátlan, csak mégis szomorúan vettem észre, hogy egyre több embert utálok és nyitott, vidám természetből kezdek egy befordult emberré változni, aki ráadásul senkiben sem bízik meg és mindenki kedvességben a hátsószándékot keresi. Más is van ezzel így?
25/L
Az is lehet, hogy túl sokat, vagy túl hamar vársz el dolgokat ezektől az emberektől. Egy barátság két emberen áll és lehet, ezért ennek a kapcsolatnak a szintje a másiktól is függ.
Mivel nem írtál konkrétumot, és több hasonló kérdés is szokott merülni itt, ezért erre gondolok először.
Nekem is értek véget nagy barátságok, de egyiket se úgy éltem meg, hogy "csalódtam" a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!