Hogyan lehet a lejárató, negatív, irígy kritikákat kezelni?
Ez igaz, csak az olyan vállalkozóról megvan a véleményem, aki a saját előrehaladását mások tönkretételében látja.
Abban tényleg semmi potenciál nincs. Maximum megélni fog így a jövőben, ha egyáltalán arra képes lesz.
Kérdező, szard le őket egyszerűen. Csak előre! Én is nagyon sok ilyen helyzetben voltam már. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy akkor oldja meg a problémát, ha sokat rágódik rajta, pedig pont ellenkezőleg van: egyszerűen csinálj mindent úgy, ahogy eddig. Ha tényleg jó a szolgáltatásod, az emberek meg fognak találni. Valami pluszt rakj bele szerintem, amiről mindnekinek megmarad a fejében hogy "na ez egy jó hely", pl. egy vitaminvíz a masszázs mellé vagy valami.
Azok a balf@szok meg azt hiszik, hogy csak úgy lejet feljebb jutni, hogy közben mást letiporsz?🤣 No comment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!