Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet a lejárató,...

Hogyan lehet a lejárató, negatív, irígy kritikákat kezelni?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 nyitottam saját erőmből 7 év tapasztalatszerzes után egy masszázs és kozmetikai szalont, ahol én dolgozom. Szépen lassan alakul ki a vendégköröm is, de a konkurenciaim, amikből van egy pár nem győznek havonta valami hülye negativ dumát szórni a városban rólam vagy a szalonomrol. Persze kitalált dolgokat terjesztenek, amiknek még alapja sincs. Mikor fog ez megszunni vegre? Én soha senkirol nem beszéltem, nem formalok a mái napig véleményt egyik szakmabelim után sem. Mimt mindenki más, en is próbálok megelni és azt csinálni amihez ertek... volt mar valaki hasonló helyzetben? 31N

2021. jan. 19. 07:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz, csak az olyan vállalkozóról megvan a véleményem, aki a saját előrehaladását mások tönkretételében látja.

Abban tényleg semmi potenciál nincs. Maximum megélni fog így a jövőben, ha egyáltalán arra képes lesz.

2021. jan. 19. 08:52
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Ne foglalkozz velük. Koncentrálj a vendégekre, és hogy jól menjen a boltod.
2021. jan. 19. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Magyarok. Téma lezárva.
2021. jan. 19. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol megeshetnek ilyenek, és konfliktusok, nem ezen kell rágódni, hanem vinni tovább a dolgokat.
2021. jan. 19. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Csak annyit mondani: "A mondataid téged jellemeznek".
2021. jan. 19. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szard le őket egyszerűen. Csak előre! Én is nagyon sok ilyen helyzetben voltam már. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy akkor oldja meg a problémát, ha sokat rágódik rajta, pedig pont ellenkezőleg van: egyszerűen csinálj mindent úgy, ahogy eddig. Ha tényleg jó a szolgáltatásod, az emberek meg fognak találni. Valami pluszt rakj bele szerintem, amiről mindnekinek megmarad a fejében hogy "na ez egy jó hely", pl. egy vitaminvíz a masszázs mellé vagy valami.

Azok a balf@szok meg azt hiszik, hogy csak úgy lejet feljebb jutni, hogy közben mást letiporsz?🤣 No comment..

2021. jan. 20. 23:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és csak az tud lehúzni, aki már alattad van☝🏽
2021. jan. 20. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!