Mi a véleményetek arról, ha egy 38 éves fószer az annyával sütteti a süteményt a tescoba ahol dolgozik, meret ünnepelik egyik kölleganő szülinapját és azt hazudja, hogy ő csinálta? illetve anyukájának nem is ad semmit érte.
Az nem baj. Az a baj, hogy hü*ye vagy.
1. Tanulj meg írni.
2. Ne foglakozz másokkal.
Hétvégén az unokámnak volt a születésnapi zsúrja az osztálytársaival, én sütöttem a sajtos rudakat, kettő db mascarpones tortát sütöttem. Én vettem a hozzávalót, én készítettem és én szállítottam oda, kocsival. Ingyen. Aztán, mert 10 évesek gyerekbulija volt, mentem tovább a dolgomra. Tehát nem a menyem sütötte, pedig ő látta a gyerekeket vendégül, hanem én. És ez így van rendjén nálunk.
De végül is mi közöd neked ahhoz, hogy ki kinek, mikor, hol és hogyan mit és milyen célból süt?!
16-os!
Anyád borogasson? És ingyen, bérmentve? A kérdező szerint ez
ciki, meg bűn, meg visszaélés a jósággal. :D
És nem, nem azért ekézik, mert hülye, buta és korlátolt. Áááá, nem.
Azért, mert homi. Érted a logikát?
Ez is olyan, hogy nem azért kritizálják Sorost, mert 44-ben egy nyilassal együtt a zsidó honfitársait rabolta ki, hanem azért, mert zsidó.
Idiotizmus a köbön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!