Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 38 éves fószer az annyával sütteti a süteményt a tescoba ahol dolgozik, meret ünnepelik egyik kölleganő szülinapját és azt hazudja, hogy ő csinálta? illetve anyukájának nem is ad semmit érte.

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 21:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most az a bajotok, hogy homoszexuálisak vagyunk???
2021. jan. 17. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj. Az a baj, hogy hü*ye vagy.

1. Tanulj meg írni.

2. Ne foglakozz másokkal.

2021. jan. 17. 22:39
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Azt gondolom róla, hogy egy hazug b**i :D
2021. jan. 18. 01:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a véleményed arról, hogy tegnap anyám csomagolt egy kis rakott krumplit nekem, azt vacsoráztam. Képzeld nem kért érte pénzt sem.
2021. jan. 18. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14, én tegnap a fiamnak rántott húst csomagoltam, meg sült tarját. én sem kértem érte pénzt. pedig 29 éves, és többet keres, mint én. és ha még a munkaidőmet is hozzászámítom, akkor pláne..
2021. jan. 18. 08:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
JÉZUSMÁRIA és Anyámborogass! :-DDD
2021. jan. 18. 10:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok: ha búzák vagytok, ha nem - az 1-es kommentben feltett kérdésem továbbra is megállja a helyét!
2021. jan. 18. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Hétvégén az unokámnak volt a születésnapi zsúrja az osztálytársaival, én sütöttem a sajtos rudakat, kettő db mascarpones tortát sütöttem. Én vettem a hozzávalót, én készítettem és én szállítottam oda, kocsival. Ingyen. Aztán, mert 10 évesek gyerekbulija volt, mentem tovább a dolgomra. Tehát nem a menyem sütötte, pedig ő látta a gyerekeket vendégül, hanem én. És ez így van rendjén nálunk.

De végül is mi közöd neked ahhoz, hogy ki kinek, mikor, hol és hogyan mit és milyen célból süt?!

2021. febr. 8. 11:40
 19/19 anonim ***** válasza:

16-os!

Anyád borogasson? És ingyen, bérmentve? A kérdező szerint ez

ciki, meg bűn, meg visszaélés a jósággal. :D

És nem, nem azért ekézik, mert hülye, buta és korlátolt. Áááá, nem.

Azért, mert homi. Érted a logikát?

Ez is olyan, hogy nem azért kritizálják Sorost, mert 44-ben egy nyilassal együtt a zsidó honfitársait rabolta ki, hanem azért, mert zsidó.

Idiotizmus a köbön.

2021. febr. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!