Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a magyar férfiak...

Miért ilyen a magyar férfiak TÖBBSÉGE?

Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy a magyar férfiak legtöbbjénél csak addig tart a gyerek, ameddig megcsinálja... Utána meg le van sz*rva. Tisztelet a kivételnek, mert ismerek ilyet is, aki azért gürizik Németországban és szenved a családja hiányától, hogy a CSALÁDJÁNAK jó legyen. És nem b*szik félre külföldön sem. De az átlag magyar férfi csak megcsinálja a gyereket, aztán lelép, gyerektartást nem fizet, mert azt elkölti magára az asszony WTF??? A gyerekét nem nézi semmibe, de csajozni azt tud meg az új csajnak mutogatni a BMW-jét... Szóval a magyar férfiak többsége miért nem vállalja a gyerekért a felelősséget?

2021. jan. 16. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Ismerek ilyeneket én is. Olyan srácokat akik otthagyták a nőt, de mindegyik esetben csak a nő akkart gyereket és ha már becsuszott ő akkarta megtartani, nem a srác, nem volt közös döntés.
2021. jan. 21. 01:25
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Írd le, oszd meg történeted, mi történt veled, hogy így kirobbant belőled.
2021. jan. 21. 01:28
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

És fogadjunk, minden srác becsülettel, felelősségteljesen felhúzta a gumit, de a spermatolvaj nők előre kitervelten azt már kilyukasztgatták, hogy begyűjtsék a szükséges anyagot.

Istenem, szegény srácok, átba$zták őket, mint 💩t a palánkon... (Már amennyiben így történt....)

2021. jan. 21. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:

11es vagyok. Fogamzásgátló tabi, nem gumi. Nálam és baráti körömben ez az elterjedt... Nem alkalmi partnerek, hogy gumit kelljen használni, félve a fertőzésektől az élvezet kárára. Az én kapcsolataimban is a tabletta dominált, de az egyik havercsajt injekciózzák azt mesélte ez 100%-os hatásfokkal müködik és vérzése sincs.

Szóval ha a párja tudta nélkül elfelejti bevenni a tablettát és így esik teherbe, had ne már a srác legyen a hibás. Volt olyan barátnőm aki eléggé komolytalanul állt hozzá a fogamzásgátlóhoz. Több órával később, elfelejtette bevenni majd másnap... Úgyse lesz gond... Stb. Na az ilyen hozzáállás miatt ha terhes lesz csakis az ő hibája. Ilyenkor persze a férfi dönthet, hogy kezébe veszi a dolgokat és gumit húz, vagy lelép... De akkor mi értelme a tabinak?

2021. jan. 21. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

"100%-os hatásfokkal müködik és vérzése sincs."

Hormonrendszere biztos virul....

"Több órával később, elfelejtette bevenni majd másnap... "=> A másik félnek kényelmes, ja, nem neki kell észben tartani.

Meg nem az ő szervezetét cseszi szét.

"De akkor mi értelme a tabinak?"=> Beleköp a normál működésbe, görcsöket okozhat, libidót kinyírhatja, és még kattogni rajta, vajon bevette-e... Értelme nagyon semmi....

2021. jan. 21. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:

""100%-os hatásfokkal müködik és vérzése sincs."

Hormonrendszere biztos virul...."

Köszöni szépen jól van, libidója magas és élvezi a szexet. (35 körül van, szóval felnőtt és felelőségteljes gondolkodásmód mellett ezt találta a legjobbnak)

A fogamzásgátló tablettákat pedig nem úgy kell kezelni mint a 80as években, már teljesen biztonságosak, csak napi 1 kis tabletta, ugyanakkor, nem nagy kunszt, lefekvés előtt otthon és kész. Csak a mai fiatalok könnyelműek, nem gondolkodnak (tisztelet a kivételnek) ha beüt a gond akkor meg nem tudják hogy mit csináljanak. Gyereket csak biztos kapcsolatba és biztos anyagi körülmények közé szabadna szülni, még a legszorosabb kapcsolatokat is tönkreteheti.

""De akkor mi értelme a tabinak?"=> Beleköp a normál működésbe, görcsöket okozhat, libidót kinyírhatja, és még kattogni rajta, vajon bevette-e... Értelme nagyon semmi...."

Nana, az egyik barátnőmnek volt nagyon fájós, görcsős kibírhatatlan a vérzése és a tabi rendbehozta.

Ha ennyire ellene vagy a tablettának és más fogamzásgátlónak akkor ne szedd, de attól még egy jól működő és hasznos dolgot ne írj le ilyen könnyen. Mint ha a kötelező gyerekkori oltásokra köpködnél, hogy kinyírhatja a szervezetet. Ez mind jól ellenőrzött és elfogadott termékek. Ha ellene vagy, mint a vegánok a húsfogyasztás ellen akkor tedd, a te döntésed, majd a párod elfogadja vagy nem (biztos vagyok benne, vannak olyanok akik szeretnek gumit húzni egy életen át, én nem)

2021. jan. 21. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló csak elrejti a tüneteket de nem oldja meg.
2021. jan. 21. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

#17 leírta a lényeget.

Én sem gumizok kapcsolatban, megszakításos közösülés volt általában, sose volt belőle gond. Erre nem bíztatok senkit, mindössze nekem bejött a közel 18 év alatt.

Viszont mivel a 80-as évek végén születtem, így nehezen mondanék arról véleményt, 10 éve próbáltam ki a gyógyszert, köszi, soha többet.

A lényege annyi, hogy offline módba rak, olyan, mint amikor kikapcsolunk valamit. De attól mèg a hiba ott marad, csak nem látjuk.

2021. jan. 21. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért bátor vagy 😃
2021. jan. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!