Miért viselkedtek így?
A koronavírusról mindenkinek meg van már a maga véleménye. De számomra az nem elfogadható, hogy valakik ezt csak hisztinek tartják, a politika tette ezt, hogy elhiggyük, hogy járvány van.
Nagypapámék szomszédja sportos öregember volt, elkapta, pár hét lélegeztetőgép után levették holtan.
Anyám barátjának családja átesett a víruson, de míg a többiek enyhe tünetekkel megúszták, sajnos az 53 éves apa kórházba került karácsony után. Lélegeztetőgépen van, nemrég közölték, hogy meg fog halni kórházi fertőzésben. Igaz, nem covidban, de ez is bizonyítja, hogy jobb elkerülni inkább ezt, mert nem tudhatod, hogy ha elkapod, akkor milyen lefolyással lesz rád.
Szintén egy másik baráti viszonyban lévő család minden tagja elkapta, később beszámoltak arról, hogy maradtak egészségügyi problémáik utána.
Tudom, nagyon sokan túlzásnak tartják már ezt a korlátozást, én is nagyon várom már ismét, hogy normális életet élhessünk. De legalábbis, amiket én tapasztalok, azok után nem tudom azt mondani, hogy ez csak egy kamujárvány. Akiben szorult elegendő empátia, az igenis átudja érezni, hogy mennyien vannak sz*r helyzetben. Én sajnálom a munkanélkülieket is, de az sem jó, ha nem teszünk ellene semmit, szóval korlátozásokra szükség van. Bármennyire is utálom ezt a helyzetet. Az online jelenlét hát abban jó, hogy beosztom jól az időmet, frissebb vagyok, nem kell sokat utazgatni. Ugyanakkor ha az oktatást nézzük, lefogadom, hogy a legtöbb diák félvállról veszi az egészet és csalni szokott a dogákon. Ez a helyzet nagyon nem jó (főleg a végzősőknek), és a helyzetet súlyosbítja, hogy a tanárokkal csesztek ki, mivel a felsősőknek be kell járniuk. (Ezt f*szságnak tartom amúgy.) Egyébként a fentebb említett anyukám barátjának családjánál ugyanez volt a probléma, egyikőjük tanítóként elkapta, hazavitte és szétfertőzte a családot.
Tudom, sokan szeretik a politikát belelátni ebben a mostani helyzetben. A családom nagy ellenzékis, viszont nagypapámék fideszesek, szokott politikai vita is kialakulni közöttük. Azonban abban egyetértenek, hogy ezen a víruson jobb mielőbb túllendülni, így nálunk szinte biztos, hogy mindenki beoltja majd magát. Apukám mint egészségügyben dolgozóként jövő héten kapja a 2. adagot. Tudom nagyon sokan oltásellenesek, de ha nem fog elegendő ember vakcinához jutni, akkor csak remény marad a normális élet.
Nagyon sok a gyűlölködő ember itten, azért is írom ezt, mivel egyszerűen nagyon megérint a dolog. Hogy az emberekbe ennyi empátia nem szorult bele, csak az utálkozás megy...
Sajnos most ilyen éveket élünk most, úgy vagyok vele, hogy örülünk, ha 2022-re mérséklődik a helyzet. És ez a f*sz vírus gyakorlatilag tönkretette ezt az évtizedet gazdaságilag. (Nálam érzelmileg is egyenlőre.)
Köszönöm, hogy elolvastad! Elég hosszúra sikeredett, de nagyon ki akartam már önteni.
Gondoljatok bele emberek, ha az egyik családtagotok elkapná ezt és nem enyhe lefolyású lenne. Ugye, milyen borzasztó érzés😭. (Igen, sokan a családtagokkal sincsenek jóban, de itt azokra gondolok, akik nincsenek rossz viszonyban egymással.) De a legjobb barátod haláltusája is megrémítene.
*A hibákért bocsi.
Ez nem kitaláció, a színtiszta valóságot írom le. Ezek tényleg megtörtént dolgok. Talán a sportos öregember ütheti meg a fejedet, de ez tényleg így történt. A mai napig nem tudjuk miért kapta el ennyire a vírust és nem bírta a szervezete, mert tényleg rendszeresen sportolt és fit volt idős ember létére.
Mindenesetre a családom továbbra is úgy van vele, hogy jobb el nem kapni ezt, mert bár lehet nem fogunk belehalni, de hogy utóhatásai maradhatnak, az nagy valószínűséggel lehetséges.
Hát igen, hihetetlen hogy ennyire negatív, internetes trollok élik a virágkorukat és ezt az őszinte választ is hazugságnak bélyegzik. Pedig tényleg igazat írok és számtalanszor nagyon megviselt már ez a mostani helyzet.😭
Én egyszerűen nem bírom azokat az embereket, akik ezt csak influenza kettőnek fogják fel vagy tagadják a vírust. Mégha enyhébb is lenne a helyzet, akkor is JOBB ELŐVIGYÁZATOSABBNAK LENNI, MINTHOGY ELKAPJAM EZT AZ ÁTKOZOTT VÍRUST!!! Ha nem is halsz bele, de gondolom nem is akarsz több hétig kényelmetlenül lenni otthon.
Egyetértek veled kérdező. Nekem is sajnos több ismerősöm belehalt a vírusba, vagy súlyos tünetekkel vészelték át.
Az, hogy az ember vigyáz magára ilyen helyzetben, mert nem akar megbetegedni(főleg ha veszélyeztetett kategóriába tartozik) az nem félelem meg agymosottság hanem józanság.
Kicsi önfegyelmet és együttműködést kellene tanúsítania az embereknek a hőbörgés helyett, és akkor talán hamarabb vége lenne ennek a *** vírusnak.
Tisztelt Kérdező!
........ inkább nem is mondok semmit 😂
Eü-ben dolgozom, hidd el tapasztaltam ezt-azt.
Egy, hangsúlyozom EGY covidban elhunyttal sem találkoztam.
80-90 évesek nevetve vészelték át a "fertőzést".
Aki laikus, esetleg agymosott Hírtv fanatikus az inkább csak maradjon otthon 24órában (nem, a boltban sem kell verekednetek és pletykázni az utcán+csúnyán nézni mindenkire mert vírus van) és vegyen fel 8 maszkot továbbá adasson be 10 oltást.
De kurvára ne erőszakolják ránk az oltást, ha nem akarjuk!
Rohadtul elegem van belőletek rinyáló, otthon rettegő birka népség... ha majd krumpli osztás lesz akkor meg rohantok érte, hiszen titeket ez megillet!
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
27N, akinek elege van ebből az undorító, embert megnyomorító, hazug világból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!