Szerintetek nagyon gáz, hogy azért gyakorizom, mert egy utolsó életképtelen senkiházi nyomorék féreg vagyok? Életem nincs, barátaim nincsenek, de amikor válaszol valaki a kérdésemre, mindig úgy érzem, hogy picit fontos vagyok.
Figyelt kérdés
Meg persze jó időtöltés is olvasgatni, meg írogatni kérdéseket.2021. jan. 16. 16:07
11/20 anonim válasza:
Neked legalább van önkritikád. Máris több vagy mint az itt írogató átlag felhasználó. xD
12/20 anonim válasza:
A legtöbben ezért vannak itt napi rendszerességgel.
13/20 anonim válasza:
Igen, gáz. De csak te tudsz tenni ellene, segítséget kérni a probléma megoldásához (önbizalomhiány, kórosan alacsony önértékelés stb). Az mindenesetre már az első lépés, hogy felismered a gondot.
14/20 anonim válasza:
Nem vagy rosszabb az átlagnál.
15/20 anonim válasza:
Kb. én is így vagyok ezen az oldalon, igaz nem írok ki kérdéseket, csak válaszolok
16/20 A kérdező kommentje:
Még ha lenne értelme, de legtöbbször tök feleslegesen írogatok erre az oldalra.. Meg rinyálok..
2021. jan. 16. 17:30
17/20 anonim válasza:
Szia!Nem fura ez a mai világban.Nem olyan könnyű normális barátokat találni,mert az vagy jön vagy nem.A netes világ elvette a személyes kontakt számos lehetőségét és ez is gáz.Ne becsüld le ennyire magad szerintem.Ez egy negatív energia amit éreznek rólad mások és lehet ezért se sikerül vkivel összebarátkoznod.
18/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Egy csődtömeg.
20F
19/20 anonim válasza:
,,egy utolsó életképtelen senkiházi nyomorék féreg vagyok" Ezt kitől hallottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!