Állítólag többek közt a kelet-európaiak voltak az oka a brexitnek is.
Közben ami európaiként sértő, hogy (bocsánat a kicsit "rasszista" megjegyzésért) a világ minden tájáról mindenféle színű emberekkel meg semmi bajuk nem volt.
London polgármestere is egy közel keleti arab kinézetű figura.
Minket meg akik szintén európaiak vagyunk, lenéznek. Miért?
Igaza van a #10-esnek. Ahogy nálunk románoznak, cigányoznak, ukránoznak, úgy néznek ránk kulturáltabb nyugat-európai nemzetek. A magyarok messze földön híres prolik turistaként is. A tudásuk elavult, a nyelvvizsgájuk dísznek van, de a munkaadójuk karját is letépnék 2 fillérért.
2021. jan. 16. 13:36
12/15 anonim válasza:
Szerintem azért, mert rengetegen jöttek egyszerre, akkor amikor már amúgy is sok bevándorlójuk volt. De a legfőbb bajuk az velük szerintem, hogy lenyomják az órabéreket mert kevesebbért is elvállalják, hiszen sokuknak nem itt kell eltartaniuk a családjukat, hanem együtt laknak sokan és a pénzt hazaküldik.
Érdekes, hogy 2007-ben Skóciában tapasztaltam ezt az ellenszenvet egyébként. Most 2020-ban Dél-Angliában egyáltalán nem, sőt inkább kedvességet.
2021. jan. 25. 16:37
13/15 anonim válasza:
#11 - hát igen. De ez nem mai keletű dolog. Nekem volt egy kéziszótáram, még valamikor a hatvanas években adták ki, abban a magyar megfelelők így voltak: magyar, cigány. És volt sok, ami a csóróságunkból fakadt, például turisták kiszedték a szemétből az üveget, és megpróbálták visszaváltani, ami ott nem volt gyakorlat. Volt egy kanadai srác, aki a módszerváltás után jött téríteni, ő mondta, hogy náluk tudott dolog, hogy két magyart nem szabad egy munkacsapatba állítani, mert egymást ölik a munka helyett. :D
2021. jan. 25. 17:10
14/15 anonim válasza:
Mi Közép-Európaiak vagyunk, kérdező. :-)
2021. jan. 30. 18:36
15/15 Deniel01 válasza:
Abszolút nem utàljàk őket! Építőiparban dolgozok , kifejezetten szeretik őket csak van egy begyöpösödöt nagyon angol réteg akik annyira verik magukat miattuk van a brexit is csak megnézhetnék magukat a külföldiek nélkül !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!