Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Angolok miért utálták meg...

Angolok miért utálták meg kelet-európaikat?

Figyelt kérdés

Állítólag többek közt a kelet-európaiak voltak az oka a brexitnek is.

Közben ami európaiként sértő, hogy (bocsánat a kicsit "rasszista" megjegyzésért) a világ minden tájáról mindenféle színű emberekkel meg semmi bajuk nem volt.

London polgármestere is egy közel keleti arab kinézetű figura.

Minket meg akik szintén európaiak vagyunk, lenéznek. Miért?

2021. jan. 15. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van a #10-esnek. Ahogy nálunk románoznak, cigányoznak, ukránoznak, úgy néznek ránk kulturáltabb nyugat-európai nemzetek. A magyarok messze földön híres prolik turistaként is. A tudásuk elavult, a nyelvvizsgájuk dísznek van, de a munkaadójuk karját is letépnék 2 fillérért.
2021. jan. 16. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert rengetegen jöttek egyszerre, akkor amikor már amúgy is sok bevándorlójuk volt. De a legfőbb bajuk az velük szerintem, hogy lenyomják az órabéreket mert kevesebbért is elvállalják, hiszen sokuknak nem itt kell eltartaniuk a családjukat, hanem együtt laknak sokan és a pénzt hazaküldik.

Érdekes, hogy 2007-ben Skóciában tapasztaltam ezt az ellenszenvet egyébként. Most 2020-ban Dél-Angliában egyáltalán nem, sőt inkább kedvességet.

2021. jan. 25. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 - hát igen. De ez nem mai keletű dolog. Nekem volt egy kéziszótáram, még valamikor a hatvanas években adták ki, abban a magyar megfelelők így voltak: magyar, cigány. És volt sok, ami a csóróságunkból fakadt, például turisták kiszedték a szemétből az üveget, és megpróbálták visszaváltani, ami ott nem volt gyakorlat. Volt egy kanadai srác, aki a módszerváltás után jött téríteni, ő mondta, hogy náluk tudott dolog, hogy két magyart nem szabad egy munkacsapatba állítani, mert egymást ölik a munka helyett. :D
2021. jan. 25. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi Közép-Európaiak vagyunk, kérdező. :-)
2021. jan. 30. 18:36
 15/15 Deniel01 ***** válasza:
54%
Abszolút nem utàljàk őket! Építőiparban dolgozok , kifejezetten szeretik őket csak van egy begyöpösödöt nagyon angol réteg akik annyira verik magukat miattuk van a brexit is csak megnézhetnék magukat a külföldiek nélkül !!
2021. febr. 19. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!