Felsőbbrendünek tartod magad?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Függ, hogy kivel szemben
70 szavazat
2/11 anonim válasza:
sajnos én nem annak tartom magam hanem tudom hogy az vagyok
és ez rossz érzés
3/11 anonim válasza:
Kivel szemben? Egy hülyével szemben igen, de egy normálisnál nem.
4/11 anonim válasza:
Innen nézve,értelmetlen a kérdés.
Értelmetlen,mert alacsonyabb szintű intelligenciával rendelkezel mint ÉN.
Egyébként a szerénységem a lényem alapja.Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység. :)
5/11 anonim válasza:
Uhhh az nagyon rossz érzés. Nagyon nem szeretem. Úgy feszít. És agresszióra késztet. Úgyhogy mindig elfojtom. Szerencsére egyre ritkábban akar előjönni.
6/11 anonim válasza:
Van, akivel szemben könnyedén. De annak nem politikai alapjai vannak, hanem jellembeli.
7/11 anonim válasza:
Ha elő is fordul, sose adok hangot neki, mert mindig bennem van a kétség, hogy lehet, hogy én is ugyanolyan ostoba vagyok, mint aki velem szemben áll, csak nem tudok róla, és nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Ezért max csak csendben, magamban döntöm el, hogy igen, "ennél az idiótánál valószínűleg értelmesebb vagyok". A felsőbbrendű mondjuk nem is jó szó erre.
8/11 anonim válasza:
Attól függ miben és kihez képest.
9/11 anonim válasza:
Fideszes vagyok és igen. Nem vagyok ilyen nem magyarnak való hazaáruló tolvaj libernyák mint ti.
10/11 anonim válasza:
Jól van, jól van :) isten vagy!
Csak pssszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!