Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beleszerettem egy emberbe,...

Beleszerettem egy emberbe, akit először csúnyának tartottam, ahogyan mások is, ám megismertem és egyszerűen megszépült a szemeimben. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos létezik. Én nem láttam csúnyának, de olyan kb. semmilyennek. Az emlékeimben ott van egy alacsony semmi extra srác. Még azon is gondolkoztam, hogy jobb, ha nem beszélgetek vele többé ennyit, nehogy szegény félreértse.

Aztán egyszer megláttam őt szemébe húzott sapival sötét kabátban és belém csapott a villám. 8 éven át őt tartottam a legjobb pasinak a világon. Olyan kisebbségi komplexusom volt mellette, hogy az őrület. Imádtam az arcát, a haját, az alakját. Tiszta nimfománt csinált belőlem.

Törölt minden korábbi szerelmet a fejemből.

Aztán kiábrándultam belőle egy pillanat alatt, amikor nem állt ki mellettem egy nagyon nagy konfliktusban. És az a fura, hogy azonnal megcsúnyult a szememben. Alacsonynak látom. A fogai csálék és ezt 8 éven át észre se vettem! Fura elgondolni is, hogy mennyit csókolóztunk főleg az első években. Már arra is gondoltam, hogy talán akkor még nem voltak csálék a fogai? Időnként zavar a szaga, holott azelőtt az izzadtságszagát is imádtam. Ráadásul a gerinctelenségében megláttam benne az anyját és a legdurvább az, hogy az arcvonásaiban is. Visszanézve a képeket, az elején is ennyire hasonlított az anyjára. De csak most zavar ennyire. Megnéztem az esküvői videónkat is és már azon se tetszik.

2021. jan. 10. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha megkedvelek valakit, akkor egyre vonzóbbnak látom és egy idő után megkedvelem az apró szépséghibáit is, és ehhez szerelmesnek se kell lennem. De ez csak akkor működik nálam, ha alapból vonzódtam hozzá valamennyire.

25/F

2021. jan. 10. 02:31
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es, nagyon durva így leírva, de hasonló történt velem is. Nem tudom, a mai napig nem tudok rájönni, hogy mi a jó büdös franc vonzott hozzá olyan nagyon. Hogy láthattam egyáltalán jóképűnek? A különbség annyi, hogy nálunk nem egy nagy árulás ábrándított ki hirtelen, hanem sok kis hazugság, apró aljasságok. Azóta sem kell a kutyának sem.
2021. jan. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!