Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 10-es skálán mennyire tartod...

10-es skálán mennyire tartod magad kedves embernek ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy 6-7-et adnék magamnak. Alapvetően igyekszem még akkor is rendes lenni másokkal, amikor elküldeném őket a bánatba. Viszont eléggé zárkózott vagyok, így ez nehezen megy, ami miatt sokszor ridegnek tűnök. Illetve szerintem vannak nálam bajok és defektek így kommunikáció és emberi interakciók téren, ami miatt sokszor nem ismerek fel mások számára tök egyértelmű helyzeteket, aztán ha ezt szóvá teszik tökre kiakadok és szóvá teszem, hogy nem vagyok gondolatolvasó, erre nekem jönnek a válaszokkal, hogy de ez tök kézenfekvő mindenkinek, és el lettem könyvelve bunkónak. Vagy ha valakivel csipkelődve poénkodunk akkor nem tudom, hogy mikor léptem át a határt és bántottam meg a másikat. Illetve nem tudok vigasztaló lenni. Plusz néha nem ismerek fel helyzeteket, félre értem, és rosszul jön ki. Pl egy srác fel akar szedni, akivel amúgy haverok vagyunk, de gagyi csajozós dumákkal jön, én azt hiszem, hogy viccel, hasonló reakciókat adok, aztán amikor leesik, hogy ő komolyan gondolta meglepődök és tökre olyan, mintha csak játszottam volna az érzéseivel, pedig egyáltalán nem az volt a szándék.

Szóval összegezve kedves vagyok, ha nem értek félre valamit.

2021. jan. 9. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!