Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az hogy lehet, hogy valaki...

Az hogy lehet, hogy valaki nem bánt senkit de mégis olyan rosszindulatúak vele az emberek és hamis dolgokat állítanak róla mikor semmi valóságalapja egyiknem sem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az emberek gondoszak. Viszont ismerek egy személyt aki nem bánt senkit, végzi a saját dolgát de mindig mindenkitől csak a bántást kapja és az emberek kitalálnak róla történeteket és beállítják rossznak. Miért lehet ez?

2021. jan. 8. 00:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már úgy van vele, ha nem szól/reagál majd találnak más elfoglaltságot a rosszindulatúak. De nem..
2021. jan. 8. 01:29
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Költözés esetleg jelenthet megoldást, illetve munkahelyváltás ?
2021. jan. 8. 01:36
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az esetek nagy részében senki nem haragszik rád, csak te érzed úgy. Ha problémád van, meg kell oldani a konfliktushelyzetet. Ehhez szükséges a kommunikáció, és a másokkal való kapcsolattartás.
2021. jan. 8. 01:38
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Megértem, ha nem akarod elmondani az összes részletet, de esetleg kicsit bővebben ki tudnád fejteni?
2021. jan. 8. 01:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem jöhet szóba. Én ismerem a személyt a legjobban, tudom mit tesz nap mint nap és min megy keresztül, milyen megpróbáltatásokat kell kiállnia, milyen rossz dolgok történnek vele. Tényleg semmi rosszat nem csinál, érthetetlen a dolog. Annyira sajnálom hogy már sírtam nem egyszer amiatt, hogy bántják és terjed a hülyeség és az emberek meg elhiszik. Attól tartok nyilvánosan fogok proli módon helyrerakni embereket mert már torkig vagyok hogy nem hagyják az illetőt. Viszont azt érzem már annyira elterjedt stb hogy szinte visszafordíthatatlan károk keletkeztek
2021. jan. 8. 01:41
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es írtam privátot!
2021. jan. 8. 01:52
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
De miért, ennyire durva dolgokat pletykálnak róla ?
2021. jan. 8. 02:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy állítás, - egy tagadás! Aki annyira BUTA, - mert erre mást nem lehet mondani, - hogy valakit egy ember állításának hatására képes gyűlölni úgy, hogy nem beszélget a kényes témáról az érintettel, az meg is érdemli, hogy ne foglalkozzanak se vele, se pletykagyárral!

Egyszerűen nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel! Kevesebb, mint egy év elég ahhoz, hogy befejeződjön a műsor, - ugyanis a műsor azért van, mert van közönség!

Egy példa a saját életemből:

Fél évig szekíroztak a legkülönfélébb, dohányos emberek, amikor végérvényesen letettem a cigarettát önerőből. Minden lehetséges alkalmat megragadtak, hogy engem füstölögve körbeüljenek és cseszegessenek a (nem) dohányzással! -Megjátszom magam.. Vissza fogok szokni... Nem kérek egy spanglit (?)...

Az egyszeri, nemleges válasz után automatikusan más témára váltottam - még akkor is, amikor nem akartak erről leszakadni - és (nagyjából) fél év leforgása alatt "lőn világosság":

leszakadtak rólam, elmaradt a cikizés, feladták rövidtávú (dohányzással és személyemmel összemosható) "terveikről".

Nem volt közönség, elmaradt az előadás! Ennyi!

És én megcsináltam ugyanezt, ugyanezzel a végeredménnyel a szesz területén is!

2021. jan. 8. 13:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as! Hatalmas akaraterőd van és igazán jól döntöttél. Büszke lehetsz magadra! Remélem igazad lesz! :(
2021. jan. 8. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!