Az hogy lehet, hogy valaki nem bánt senkit de mégis olyan rosszindulatúak vele az emberek és hamis dolgokat állítanak róla mikor semmi valóságalapja egyiknem sem?
Egy állítás, - egy tagadás! Aki annyira BUTA, - mert erre mást nem lehet mondani, - hogy valakit egy ember állításának hatására képes gyűlölni úgy, hogy nem beszélget a kényes témáról az érintettel, az meg is érdemli, hogy ne foglalkozzanak se vele, se pletykagyárral!
Egyszerűen nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel! Kevesebb, mint egy év elég ahhoz, hogy befejeződjön a műsor, - ugyanis a műsor azért van, mert van közönség!
Egy példa a saját életemből:
Fél évig szekíroztak a legkülönfélébb, dohányos emberek, amikor végérvényesen letettem a cigarettát önerőből. Minden lehetséges alkalmat megragadtak, hogy engem füstölögve körbeüljenek és cseszegessenek a (nem) dohányzással! -Megjátszom magam.. Vissza fogok szokni... Nem kérek egy spanglit (?)...
Az egyszeri, nemleges válasz után automatikusan más témára váltottam - még akkor is, amikor nem akartak erről leszakadni - és (nagyjából) fél év leforgása alatt "lőn világosság":
leszakadtak rólam, elmaradt a cikizés, feladták rövidtávú (dohányzással és személyemmel összemosható) "terveikről".
Nem volt közönség, elmaradt az előadás! Ennyi!
És én megcsináltam ugyanezt, ugyanezzel a végeredménnyel a szesz területén is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!