Milyen tárgyakat gyűjtenek az emberek? (pl. pénz, régi pénz, bélyeg, telefonkártya........)
Figyelt kérdés
Gondolom elég sok van, szeretnék minél többről tudni.
Előre is köszönöm az érdemleges válaszokat!
2021. jan. 5. 19:34
11/15 anonim válasza:
Bérletek, jegyek, képeslapok, (fa)levelek, kagylók, kövek, parfümök üvegei, régi pénz, plüssök, kulcstartók, hűtőmágnesek, naptárak, aláírások, matricák, telefontokok, játékautók, játékfigurák, autóillatosítók, régi lemezek, szalvéták, dobozok.
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Pozitív értékeléseket mindenkinek adtam.
2021. jan. 10. 21:02
14/15 anonim válasza:
Tematika szerint is lehet. Én például Edith Piaffal kapcsolatban gyűjtök elég sok mindent (könyvek, korabeli magazinok, korabeli lemezek, eredeti fényképek, korabeli kották, programfüzetek, korabeli plakátok stb stb.)
15/15 anonim válasza:
Üveggolyó, gumilabda, bélyeg, képeslap, plüssök, hűtőmágnesek, műanyag figurák, játék autók, kupakok.
Én ezeket mindet gyűjtöm. :D
Na, meg sajnos mostanában a suliban is gyűjtöm a rossz jegyeket. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!