Nem gondolkoztatok azon, hogy annyi gonoszság és rosszindulat van itt a Földön, hogy mintha nem is erre a bolygóra való lennél ? Hogy legszívesebben elmennétek valami nagyon távoli helyre, vagy egy másik bolygóra ?
Figyelt kérdés
Úgy értem rengeteg a kiállhatatlan, rosszindulatú morgós ember. Ilyenkor az az érzésem, hogy rossz bolygóra, rossz helyre születtem.
Az ember egy ideig bírja az emberek rosszindulatát, gonoszságát, hülyeségeit. De egy idő után átszakad az a bizonyos gát. Egyszer elszakad a cérna.
2021. jan. 5. 00:22
31/41 anonim válasza:
Proballak felvillanyozni.. hogy kapj észbe, és azon törd magad, hogy jobb legyen.. van rosszabb annál, ahogyan élsz.. becsuld meg magad, és kelj fel! Mutasd az utat csendben.. azt az utat ami szerinted a helyes.. legyen veled jó találkozni.. sokan vannak úgy ahogyan te.. és sokan rosszabb helyzetben. A világ ketté szakadt.. még a legjobb helyen élsz.. nem Afrikában egy gyémánt bányában.. amellett.. van minden földi jó.. nem szeretem ezt hallani.. persze az ember jó, ja kimondja amit érez.. de miért a neten, miért nincs egy haver, és egy sör mellett.. miért nem azt tervezi hogy áll fel a padlóról.. tudom.. mert nincsen Miért! De mondom még egyszer.. a pohár üres.. az életünk értelmetlen.. amég meg nem töltjük.. ergo hardver született, a szoftver.. nos azt te írod..
32/41 A kérdező kommentje:
" világ ketté szakadt.. még a legjobb helyen élsz.. nem Afrikában egy gyémánt bányában.. "
persze, Amerikához képest meg egy csóró helyen..
De én főleg a lelki vonatkozásokról beszélek. Azt érzem, egy sötét alagútba futottam bele. Elég 1 rossz döntés az életben és onnan nincs visszaút.
2021. jan. 5. 01:33
33/41 A kérdező kommentje:
De mindegy, nem nyafogok itt Gyakorin, mert semmi teteje.. Ha panaszkodok Gyakorin, ha nem, ígyis-úgyis végem van. Nekem annyi !
Viszlát !
2021. jan. 5. 01:37
34/41 A kérdező kommentje:
Legyőzött az Élet engem .
2021. jan. 5. 01:46
35/41 anonim válasza:
Nagyanyám azt mondta ilyenkor.. Hülye vagy te fiam, épp csak nem forogsz!! :-)
37/41 anonim válasza:
Nekem úgy van tele az "élettel" a szatyrom, ahogyan van. Egyedül a gyávaságom tart vissza attól, hogy pontot tegyek a végére.
38/41 A kérdező kommentje:
37: Kifejted, mi a baj ?
2021. jan. 6. 12:43
39/41 anonim válasza:
Zippelve: rossz korba születtem. Gyors, személytelen, érdekvezérelt, szellemileg, fizikailag és anyagilag egyaránt kizsákmányoló, erőszakos, erkölcstelen, gépies, gyomorforgatóan önző a létező összes körülmény, amelyben jelenleg kénytelen élni egy átlagember. Ha rossz helyre születtél, akkor lényegében az a sorsod, hogy másokat kitarthass és türelemmel kivárd a halált.
40/41 anonim válasza:
Azért volt ennél sokkal rosszabb kor is a történelem során.. :-) de tény, hogy a kerékkel elvileg el voltak ezer évig, azután 20 év alatt, lassan a bio robot dolgozik helyettünk.. :-) ez egy emberöltő alatt, még nem történt meg.. ez nagyon sok változás.. hozzá a rendszer váltás.. nem könnyű.. de azért a háborús időkben, ott tényleg esélyed, jogod sem volt.. szóval neked nem jött össze.. értem.. Régen is így volt.. ha parasztnak született.. az is maradt.. most legalább ki lehet Törni.. nem mindenkinek, de legalább lehet.. igazad van amúgy teljesen.. de régen sem volt könnyebb az élet.. nem tudom milyen évszámot írnék a Delorian ba.. egyikben sem élnék.. legalábbis nehézségek nélkül biztos nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!