Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy írnád le az magyar...

Hogy írnád le az magyar embereket?

Figyelt kérdés
Akár szavakkal, akár kifejtve, akár mindkettő:D
2021. jan. 4. 11:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
irigy, rosszindulatú, pletykás, rosszkedvű, kesergő.. tisztelet a kevés kivételnek
2021. jan. 4. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
2021. jan. 4. 18:32
 13/18 anonim ***** válasza:

2019 nyarán Amerikában voltam egyedül utazó nőként. Mikor a metróban nagy bőrönddel mentem fel-le a lépcsőn valaki biztos odalépett, hogy segítsen vinni. Itthon rengetegszer utaztam kollégium miatt óriásbőrönddel, 50 alkalomból, ha egyszer kérdezte meg valaki, hogy segíthet-e. Édesanyámat volt, hogy szinte lelökték a vonatról, mikor nem bírta leemelni a vonatról a 20 kilós bőröndöt.

Amerikából hazaérkezve volt egy buszos utam is a családdal. Mikor a busz megállt és leszállás volt, egy férfi, egy bácsi se engedte maga elé az ismeretlen utastárs nőket. (Arra gondolok, hogy látja, hogy készen áll a leszállásra, már görnyedve áll a széke mellett, hogy besoroljon a folyosóra és nem ajánlották fel hogy tessék csak jönni).

Szóval szerintem rendkívül figyelmetlenek, udvariatlanok.

2021. jan. 6. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

szolgalelkű, begyepesedett, lusta, meglehetősen tájékozatlan, semmire nagyképű. Rengeteg a rasszista, homofób ember.

Ha utóbbiakat megkérdezed, hogy miért is az, jellemzően nem tudja megfogalmazni, max. az évente 1x megrendezésre kerülő Pride miatt fröcsög

.

Ami még elég vicces, hogy rengeteg magyar borzasztóan túlbecsüli a képességeit, és nem tudja, „hol a helye”: 110 kg-os láncdohányos prolik magabiztosan okoskodnak, vagy olyan 40 éves tanítónők, akiknek nem sok fogalma van az iskolán kívüli életről.

2021. jan. 6. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
A magyar lányok a legszebbek. A többi nem érdekel :D
2021. jan. 7. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:

A nagy többségre jellemző sajnos a puritánság, beletörődés, fásultság, fejlődőképtelenség, tekintélyelvűség. Rengeteg a végtelenül ostoba, megvezethető ember. Önálló, kritikus gondolkozást kevesen ismerik.

Irnék valami pozitívat is, hogy kedvesek, vendégszeretők, segítőkészek, de sajnos ez is csak valami álcaként működik és rövid ideig, mert amúgy ott fúrják egymást, ahol csak érik.

És a helyzet csak egyre rosszabb.

2021. jan. 24. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Primitív. Sunyi. Gonosz. Hazug. Tolvaj.

2022

2022. márc. 22. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Szájhős – ez az első, ami eszembe jut. Az átlag magyar mindennek az elméleti szakértője, dumál, okoskodik, kötekedik, viszont a gyakorlatban semmilyen látható teljesítményre nem képes, még lefogyni vagy nyelvet tanulni sem, egyszerűen gyengébb képességű, de jóval beképzeltebb, mint egy külföldi. Az, hogy 13 éve orbánék vannak, szépen be is mutatja ennek a népnek a szellemi képességeit.

Pont nemrég beszéltem neten egy 45 éves férfival, aki folyamatosan panaszkodott vagy nagyképűsködött, hogy hlyék között dolgozik, neten meg nem tud ’intellektuálisan beszélgetni.’ Egyszer nem bírtam, és megkérdeztem, hogy mégis mihez ért, vagy miről szeret beszélgetni. Kiderült, hogy érettségije van, nyelvet nem beszél, gyári munkás, teljesen átlagos képességű. Természetesen ő semmiben sem hibás, a sors nem akarta, hogy pl. programozó legyen. Na, ilyen az átlagmagyar. Nagy pofa, kifogása mindenre van, teljesítmény 0.

2023. ápr. 18. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!