Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Melyik típusú nőt...

Férfiak! Melyik típusú nőt kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 09:20
A kérdező szavazást indított:
A nő, aki bármikor bocsánatot kér, beismeri, hogy neked van igazad, ahogy azt is, hogy szüksége van rád pl kinyitni egy befőttet. Akire lehet vigyázni
A nő aki szeszélyes, vad, makacs, kötekedik, veszekszik, verekszik, de nem unalmas vele az élet. Nincs rád szüksége, vagy ha van, túl hiú hogy bevalja
22 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
A második típus az konkrétan a macskám,Egérke.
2021. jan. 2. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Kettő között.
2021. jan. 2. 10:03
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Sosem volt még kapcsolatom, de a vadabbak jönnének be inkább.
2021. jan. 2. 10:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Gondolom ez is, mint minden más, személyenként változik. Csak azért kérdeztem, mert én mind a kettő tudok lenni, úgy, hogy még sem játszom meg magam, de nem tudom, hogy melyik a szimpibb.

2021. jan. 2. 11:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A verekedést hogy kell elképzelni?A klasszikus falusi stílusú sodrófás nevelést alkalmazod vagy van valamilyen harcművész tapasztalatod és azzal büntetsz?
2021. jan. 2. 12:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Van harcmúvészeti tapasztalatom is, de inkább ilyen csípkelődésre gondolok.

Az a típus, akié kell hogy legyen az utolsó szó, folyton visszabeszél, direkt idegesít/húz téged. A másik inkább rádhagyja, megvárja míg lenyugszol.

2021. jan. 2. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A csipkelődéssel nincs gond ha nem viszed túlzásba.Viszont a golyóimat félteném tőled,hogy nehogy szétrúgjad harcművészkedésből egy jó kis vita hevében.Az jó ha egy nőnek van véleménye a dolgokról,viszont azt nem tudnám elviselni ha folyton le akarna dominálni.Vannak olyan párkapcsolatok ahol a pasinak kuss a neve,nem lehet önálló akarata,mindent a nő akar irányítani,mindenben a nő akar dönteni.Na olyanban én nem tudnék létezni.Szerintem az lenne az ideális ha a partnerek egyenrangú félként tekintenének a másikra.Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei,mindenki mást tud hozzátenni egy kapcsolathoz.Az a legjobb ha ezek a tulajdonságok pont kiegészítik egymást.
2021. jan. 2. 13:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én is jobban szeretem a nyugis énem, de hallom a barátnőimtől, hogy ők konkrétem nevelik a párjukat. Meg befenyítik őket, a pali meg büszke a csajára, hogy folyton becsicskítja. Ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy tényleg ez kell-e a férfiaknak.
2021. jan. 2. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na pont erről beszéltem az előző hozzászólásban.Ez nagyon gáz szerintem.Inkább soha ne legyen párkapcsolatom,minthogy ilyenben kelljen léteznem.Akkor inkább prostizok.Nem vagyok kutya,hogy neveljenek meg idomítsanak.
2021. jan. 2. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Meg befenyítik őket, a pali meg büszke a csajára, hogy folyton becsicskítja."

A leírásodból szerintem TE sem akarod hogy ez legyen közted és a barátod között. Ha valaki nem értékeli a nyugodtságod, finomságod, akkor annak helytelen az értékrendje.

2021. jan. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!