Csak szerintem undoritó mikor a sztárok egész családjának a lábát nézegetni kell ezeken az újságban szereplő fotózásokon?
Amikor ilyen családi fotók vannak bent az újságban, ülnek kanapén stb.
Miért nem lehet ilyenkor legalább egy sima fekete zoknit felvenni?
Azért mókás lennem ha a feleség, lánygyerekek fekete egyenzokniban üldögélnének a kanapén!...minden család, minden képen.:)
Egyébként nem tudom mitől beszélsz, milyen újság, milyen család?
És mióta kötelező bármilyen képet is nézegetni ezekben, vagy ezeket megvenni?
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a láb mennyivel irritálóbb vagy "szemérmetlenebb" testrész, mint a karjuk, nyakuk, arcuk?
Viseljenek vegyvédelmi ruhát!
Vagy...nem kell ilyen képeket nézegetni. Én pl még életemben nem láttam egyet se, így nem mondhatnám, hogy nagyon zavar az életvitelemben ez a jelenség.
Én azt érzem ebben a kérdésben, hogy a Kérdező fordított pszichológiát alkalmaz. Valójában imádja, hogy láthat lábakat, de ellentétesen adja ezt elő.
Nincs igazam?
5-ös, nagyon nincs. Még a sajátomat sem szeretem, pedig nincs vele semmi baj teljesen szabályos, nemhogy másét. Főleg, ha full idegenét kell nézni, akinek még csúnya is.
Bár igazad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!