Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hitetlenkednek ennyire...

Miért hitetlenkednek ennyire egyesek?

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést itt a gyakorin korábban, csak annyi volt hogy a főnököm mondott egy teljesen átlagos dolgot, szerintem kb. minden második emberrel megtörténhetett volna, semmi különös - erre valaki beírja nekem hogy "kamukérdés", és még csak nem is 0%-ra szavazták. Csak szerintem együgyű az ilyen? Más is járt már így?

Vagy van itt esetleg egy troll aki járkálja végig a kérdéseket és írogatja mindenhova ugyanezt a "kamukérdés"-dumát?

#hitetlenkedők
2021. jan. 1. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt eldönteni a kérdésed ismerete nélkül. Beilleszthetted volna.
2021. jan. 1. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Tedd ki mi volt a kérdés
2021. jan. 1. 12:58
 3/12 A kérdező kommentje:
2021. jan. 1. 13:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem is beszélve arról az 1-2 bunkó megjegyzésről, de az sajna szerintem itt a gyakorin már elkerülhetetlen, szinte minden kérdésnél látni 1-1 hasonló modorút, de hadd éljék ki magukat :D Egyedül ezen a hitetlenkedésen csodálkoztam most el.
2021. jan. 1. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem semmi baj nincs a kérdéseddel. Ne foglalkozz velük :)
2021. jan. 1. 13:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Boldog új évet :)
2021. jan. 1. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy pont a munkahely rovat züllött el nagyon az utóbbi időkben, simán megkockáztatom, hogy itt a legnagyobb a kamukérdések aránya. Még ami kérdés ártatlannak és rendben lévőnek is tűnik, azok mögött is sokszor ugyanaz a 7-8 kamukérdező áll. Az egyikük csak ma délelőtt 3 kérdést írt ki... igen, most az ünnepekkor én is több időt töltök az oldalon, mint kéne. Sajnos az ilyen hülyék miatt pont a normális kérdezők szívnak leginkább, akik valódi kérdést tennének fel, ők egyre ritkábban számíthatnak itt segítségre.
2021. jan. 1. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Szerintem sincs semmi baj a kérdéseddel.De a főnöködnek semmi köze ahhoz hogy te hogy töltöd az ünnepi időszakot.A munkahelyeken egyre több helyen az megy,hogy egymás magánéletében túrkálnak az emberek amitől én konkrétan hányingert kapok.Más,ha valakivel akiben megbízol megosztassz olyan dolgokat amik nyomasztanak.

2021. jan. 1. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7-es vagyok, közben elolvastam a kérdésedet is... hát nem tudom, azt én sem értem, mi köze egy munkáltatónak ahhoz, hol töltöd a karácsonyt. Sajnos több ilyen kérdés is volt már, nehezen hiszem már el én is ezeket. :/
2021. jan. 1. 13:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Bár ezt talán inkább az eredeti kérdésnél kellene folytatnom, de amúgy csak megkérdezte barátságosan hogy hazautazok-e karácsonyra, én mondtam hogy nem, és innen kezdődött a győzködése amin én is meglepődtem, úgy éreztem hogy az arcomba mászik, még ha ő ezt esetleg baráti gesztusnak is szánta. Nekem meg az a furcsa hogy ez valakinek hihetetlenül hangzik. :( Szerintem pedig nem ritka amikor egy főnök, felettes beleszól az alkalmazottak magánügyeibe, engem is azért zavart mert úgy éreztem hogy semmi köze se lenne hozzá.
2021. jan. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!