Hogy tudnék örökre gyerek maradni lélekben? Boldognak lenni és naivnak, meg lazára venni mindent.
Naivnak nem előnyös lenni, de szerintem más pozitív aspektusára gondoltál, amit te naivként azonosítasz. Szerintem arra gondoltál, hogy képes elhinni hogy létezhet a csoda és a jó, esélyt ad a káprázat létezésének.
Az én metódusom alapján, gondolj arra, milyen egy gyerek. Képzeld el, ő hogy dolgozza fel azokat amikkel szembesül. Mi az amire egy gyerek figyel? És gondolj arra, mi az, amire egy berögzült mogorva ember figyel? Lásd meg a különbséget, és kezdj el úgy gondolkodni, mint a gyerek, még ha rengeteg felnőttes dolog is ér. Ha épp sorban állsz ügyintézni valami fontos dolog miatt ami alapból szorongást okozna, csak figyelj arra, amire egy gyerek, és legyél a jelenben, csak arra figyelj, amit épp csinálsz. Ha állsz és vársz, akkor arra, és azt a jelen pillanatot figyeld. Gyakorold ki sokszor, minden élethelyzetben, aztán úgy fog maradni.
Szerintem naív alatt azt érti, hogy élvezik az életet, buliznak, sportolnak, jól érzik magukat.
Ha így gondolod, te vagy naív kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!