Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted a cigányok vagy a...

Szerinted a cigányok vagy a magyarok a rasszistábbak?

Figyelt kérdés
Sok olyat olvasni, hogy cigány megölt, leszúrt, megvert, kirabolt valakit csak azért mert magyar.Meg olyat is hogy magyarok azért gyújtottak rá valakire egy házat, mert cigányok lakják.Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?Ki a rasszistább?

2020. dec. 23. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Megcsináltattam a családi gyökereimrôl egy DNS vizsgàlatot 62% ban Europai vagyok ebbôl 39 % olasz 14görög , 4% ban Magyar 5%ukrán /orosz

Többi Levant ès Kaukázusi.. èrdekes ugye? Ebbôl lettem össze rakva a teszt alapján ami 700 èvre tudja visszanèzni a felmenôidet.

Magyarországon “csak” cigány vagyok.

Sokat utazok külföldre:

As elsô kèrdès mindíg:

WHERE ARE YOU FROM?

Válaszom mindíg!!!

I am from Hungary, I am Hungarian.

Ezt mondom mindenkinek.

Magyarországon születtem szegènyes körülmènyek között,tanulatlan szülôk cigánytelep..röviden ennyi a gyerek koromról.

De!!

-Magyar az anya nyelvem ,

-Magyar iskolában tanultam ,

-edukáciom Magyar tanítòktól , tanároktol, professzoroktól kaptam amièrt mindíg hálás leszek a Magyar oktatásnak!

-Versenyeken Magyaroszágot kèpviseltem

-Magyar a himnuszom

-Magyar az ùtlevelem ahogy az összes dokumentumom ami a szemèlyi azonosításomhoz szüksèges

-egyetlen bejelentett lakcímem is egy magyar kisvárosban van

-Magyar èteleket fôzök

-Magyar oktatásban rèszesültem

-József Attila ès Ady Endre a kedvenc költôm..

- Magyarok a legjobb barátaim (legalábbis álampolgárok) akikben lehet sváb, nèmet , orosz, török, Szerb,Mongól vagy akár cigány vèr de akkor is Magyarok..

Csak az egyik szülôm ágáròl van bennem magyar vèr ami 4%.. de ez nem szàmít!

Amíg a honvágyam Magyarországhoz köt addig oda is tartozom.

Szerintem sok Rasszista ha megcsinálná a tesztet meglepôdne a DNS tèrkèpèn, mert ugye aki otthon van egy kicsit is a törtènelemben az tudja hogy Magyarország sok vèrfrissülèsen ment keresztül.

Kedves kèrdezô ha vissza olvasod a kèrdèsedet már meg is kapod a válaszodat.

Kívánok szèp napot mindenkinek!

2021. jan. 15. 14:11
 12/12 zolo ***** válasza:
35%
Az nem igau, hogy a romak el vannak nyomva. Toluk fugg hogy alakul az eletuk. Ismerek olyan roma ferfit aki nem tanult de 3 muszakban dolgozik tobb eve egy gyarban. Ot aki ismeri nem nezi le sot meg buszke ra ilyen is letezik. A fiat is oda vitte dolgozni egy hetet nem birt ki. Na ez mindent elarul.
2023. jan. 6. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!