Szerinted a cigányok vagy a magyarok a rasszistábbak?
Megcsináltattam a családi gyökereimrôl egy DNS vizsgàlatot 62% ban Europai vagyok ebbôl 39 % olasz 14görög , 4% ban Magyar 5%ukrán /orosz
Többi Levant ès Kaukázusi.. èrdekes ugye? Ebbôl lettem össze rakva a teszt alapján ami 700 èvre tudja visszanèzni a felmenôidet.
Magyarországon “csak” cigány vagyok.
Sokat utazok külföldre:
As elsô kèrdès mindíg:
WHERE ARE YOU FROM?
Válaszom mindíg!!!
I am from Hungary, I am Hungarian.
Ezt mondom mindenkinek.
Magyarországon születtem szegènyes körülmènyek között,tanulatlan szülôk cigánytelep..röviden ennyi a gyerek koromról.
De!!
-Magyar az anya nyelvem ,
-Magyar iskolában tanultam ,
-edukáciom Magyar tanítòktól , tanároktol, professzoroktól kaptam amièrt mindíg hálás leszek a Magyar oktatásnak!
-Versenyeken Magyaroszágot kèpviseltem
-Magyar a himnuszom
-Magyar az ùtlevelem ahogy az összes dokumentumom ami a szemèlyi azonosításomhoz szüksèges
-egyetlen bejelentett lakcímem is egy magyar kisvárosban van
-Magyar èteleket fôzök
-Magyar oktatásban rèszesültem
-József Attila ès Ady Endre a kedvenc költôm..
- Magyarok a legjobb barátaim (legalábbis álampolgárok) akikben lehet sváb, nèmet , orosz, török, Szerb,Mongól vagy akár cigány vèr de akkor is Magyarok..
Csak az egyik szülôm ágáròl van bennem magyar vèr ami 4%.. de ez nem szàmít!
Amíg a honvágyam Magyarországhoz köt addig oda is tartozom.
Szerintem sok Rasszista ha megcsinálná a tesztet meglepôdne a DNS tèrkèpèn, mert ugye aki otthon van egy kicsit is a törtènelemben az tudja hogy Magyarország sok vèrfrissülèsen ment keresztül.
Kedves kèrdezô ha vissza olvasod a kèrdèsedet már meg is kapod a válaszodat.
Kívánok szèp napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!