Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valljátok be, pisiltetek már...

Valljátok be, pisiltetek már a zuhanyzóba zuhanyzás közben?

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 12:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%

Viccet félretéve. Reggelente simán bele szoktam.

Egyrészt spórólok vele egy csomó vizet. Másrészt kényelmes.

Az relatív, hogy undorító-e vagy sem.

Higiénia szempontjából teljesen mindegy. Hiszen alapból a seggem, koszos lábam meg mindenem abba mosom. Plusz panelban lakom így a kádban mosom ki a kukát, a koszos cipőmet. És amúgy rendszeresen takarítom.

Ha már higiénia, akkor elég csak belegondolni, hogy kint a parkokban fetrengünk a kutyaszaros fűben, vagy a padon amin épp szerelmesek ölelkeznek, előtte lehet napokig egy csöves feküdt.

Vagy a belváros alapból egy merő hugy és kutyaszar.

2020. dec. 19. 14:26
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

80as IQ felett gondolom nem kell magyarázni hogy ivóvízzel húzod le a wc-t ami ugye nem végtelen forrás. Jobb lenne spórolni vele, mielőtt a szenyvízből kell majd tisztított vizet előállítani.

Egyszer lehúzod a wc-t 3-5 liter vizzel tartálytól függően, csak azért mert pisiltél, az egy életen át jóval több is lehet mint 100ezer liter víz. És ez ugye mind édesvíz. Mivel 80as IQ-d megvan gondolom akkor az is, hogy akkor bizony ez az a víz ami elengedhetetlen az élethez. És ennek max a párolgó formája fog esetleg visszakerülni a természetbe, mivel ez már így szennyvíz és védik tőle a talajvizet, mert egyéb káros anyagokkal van keverve, ami nem lenne szerencsés ha vissza jutna a talajvízbe.

De ugye ezzel, hogy ha már úgy is folyik a víz a zuhanyzóba, ami ugyancsak ivóvíz, akkor ha ott pisilsz, ha nem is mindíg, de néha, akkor azzal több 1000 liter vizet megspórolhatsz. Nem úgy hogy nem fog látszani a vízszámlán, hanem úgy hogy annyival több lesz a gyerekeidnek, unokáidnak. Mert nincs végtelen víz készletünk, ami van azt is szennyezzük.

De igazad van, 80as IQ tól felfele undorító, 100as IQ tól meg megérted, hogy miért jó nem mindíg huzgalni a wc-t mint valami idióta.

2020. dec. 19. 14:33
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Vagy én például sokkal jobban figyelek arra, hogy ha haza érek, akkor rögtön ruha csere, hosszabb, főleg vonatos utazás után azonnal megy minden mosásba. És nem azzal a ruhával dörgölőzöm bele a kamapéba, amiben egész nap a koszos tömegközlekedésen ültem.

Amúgy zuhanyzóban alapból "felhígul" 10% pisire jut 90% víz. Utána meg tusfürdő, sampon, szappan elegye öblíti 10 percig.

2020. dec. 19. 14:36
 14/34 anonim ***** válasza:
7%
12: Szóval spórolni akarsz a vízen és az a megoldás, hogy belehugyozol a kádba ? Gratulálok... Még ha kisgyerek csinálja ezt, jobban tolerálható, mert nem ismeri a szabályokat, de felnőtt embernél szerintem már gáz.
2020. dec. 19. 14:38
 15/34 anonim ***** válasza:
7%
14 vagyok: Arról nem beszélve, hogy ki akar egy húgyszagú kádba menni ? Ha már valakinek annyi esze van, hogy a sárga levét a kádba ereszti, arra is legyen, hogy utána kimossa, fertőtleníti a kádat.
2020. dec. 19. 14:43
 16/34 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem az, hogy valaki nem hugyozik a kádba, ugyanolyan evidencia, minthogy nem veri a f@szát ki a medencében, ahol más emberek is vannak.
2020. dec. 19. 14:46
 17/34 anonim ***** válasza:
77%
Jaj 15ös, nem lesz húgyszagú lemossa a víz, nem marad ott semmi.
2020. dec. 19. 14:47
 18/34 anonim ***** válasza:
15%
Emberek! Mi lesz a következő, belesz@rtok, meg belehánytok a kádba ? Tegyétek, de nem laknék veletek együtt, az hétszentség.
2020. dec. 19. 14:54
 19/34 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ha ott jön rám a hányás jobb mint mellé, a wc másik helység.
2020. dec. 19. 15:03
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi álszentet sem láttam még egy helyen tömörülni. Szóval a kádban megmosod a segged lukát + a retkes lábadat, az nem undorító. De belepisilni igen? A sivatagban még meg is innád a saját vizeletedet is, sőt még az enyémet is. Elmondom, hogy semmi különös vagy undorító nincs abban ha vki a kádba pisil. Most pedig nyomjátok a pirosat.
2020. dec. 19. 15:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!