Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen elvesztem így az...

Teljesen elvesztem így az életbe. Hogy javitsak ezen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találom a helyem. Nem tudom mi értelme ennek az egésznek.

Most érettségiztem nyáron. Reggel dolgozni megyek, este hazajövök, lefekszem aludni. Aztán előröl az egész. Ha szabad vagyok, akkor sorozatot nézek, vagy olvasok. És ennyi. Ennyiből áll az egész életem.

Mostanában anyámmal se jövök ki. Senki nincs mellettem aki szeretne.

A barátok érettségi után eltűntek, párkapcsolatom nem is volt.

Egyszerűen fogalmam sincs mit csináljak. Minden este mikor ágyba kerülök, sirva alszom el. Nincs senkim, eddig bírtam, eddig nem érdekelt, elvoltam egyedül, de ez így eddig tartott.

Valami tipp, mert nincs semmi motivációm az élethez.

2020. dec. 18. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Örülj neki,hogy van munkád!!

Más örülne egy ilyen életnek. Ne légy elégedetlen.

Majd lesz egy párod és máshogy fogod érzékelni a dolgokat,addig meg gyűjtögesd a pénzedet.

Esetleg jogsira,nyelvtanulásra szánhatsz időt.

2020. dec. 18. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Ki kellene mozdulnod, az ember alapvetően társas lény, a legextrémebb introvertáltakat kivéve, és a leírásodból nagyon úgy tűnik nekem, hogy a szabadidős tevékenységeid is csak amolyan pótcselekvések, amikkel egyszerűen az időt szeretnéd elütni.

Mozdulj ki, építs szociális hálót magad köré, és sokkal jobban fogod magad érezni. (én is hasonló helyzetben vagyok mint te, szóval átérzem)

2020. dec. 18. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:

"mert nincs semmi motivációm az élethez."

Hát gondolom semmi olyan módon nem éled úgy az életed, ahogy valójában szeretnéd. Amikor én bekerültem a mókuskerékbe, minden nap szüntelen azon dolgoztam munka után, hogy kijussak belőle.

"A barátok érettségi után eltűntek, párkapcsolatom nem is volt."

Gondolom nem találsz úgysem, hogy megtettél MINDEN tőled telhetőt. Ez esetben csak az elfogadás maradt, vagy ellenállsz és szenvedsz.

"Nem tudom mi értelme ennek az egésznek."

Feltétlen meg kell találnod az értelmét, hogy éld?

Mit teszel akkor, ha valaminek nem találod az értelmét? Hogy próbáltál meg eddig változtatni?

2020. dec. 18. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
tűzz ki célokat és valóítsd meg őket.
2020. dec. 18. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Ahogy így leírod, sokaknak álomélet lenne idáig.

Mit csinálj? Ismerkedj.

2020. dec. 18. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány hónap alatt tudsz a fizetésedből összerakni annyit, hogy vegyél egyedül egy saját lakást és ne anyukádék nyakán élősködj még ennyi idősen is? ( ezt kérdés szokott lenni)
2020. dec. 19. 03:11
 7/9 hollófernyiges ***** válasza:
Hány _hónap_ alatt tud összespórolni egy lakásra? Csak azért tűnik nekem szürreálisnak a kérdés, mert nincs kormányközeli cégem?
2020. dec. 19. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem azért. Én nem tudom, hogy hogyan kell ezt, de sokszor megkaptam már, hogy béna vagyok, mert nem tudtam egyedül sajátot venni, holott körülöttem mindenki igen( nemtudom, hogy hogyan).
2020. dec. 19. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg sok időbe telne. Kb 140ezer a fizum..
2020. dec. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!