Az ilyen ember télleg ennyire ostoba és magányos? velem van a baj ha félek vele együtt lenni(szobatársam) sztem pszichopata?
Figyelt kérdés
A csávónak 2012 ugyan az a profképe facen borítóképe nincs 1db megosztása sincs nem használ se tiktokot se instát se snapchetet... nem jött sörözni velünk mert azt mondta OLVASNI szeretne! a csávónak fontosabb egy fantáziavilág minthogy barátai legyenek!2020. dec. 18. 20:15
21/29 anonim válasza:
Én inkább megyek Facebookra,
Mondjuk ott is sok a kamu profil.Neve is milyen?
Képe valami matrica aszt beszól
22/29 anonim válasza:
Szerencsés ember, hogy nem kell veled lógnia.
23/29 anonim válasza:
Baxki nem abból áll ám az élet, hogy milyen képed van facen meg mit osztogatsz meg. Lehet, hogy aki beleszrik a fb-ba meg társaiba, sokkal nagyobb társasági életet él, mint te! Az meg, hogy veled nem járkál el sehova, az azért lehet, mert hlye vagy :D
25/29 anonim válasza:
Ha legközelebb mész a könyvtárba kölcsönözz már ki egy nyelvtankönyvet, mert a helyesírásod számomra egy virtuális hányinger.
Fogadd meg a tanácsom, mert ha így írsz facebookra is, akkor könnyen belekerülhetsz egy olyan csoportba elrettentő példának, melynek neve "Emberek retardált aurával, ami miatt egy nyelvtankönyv öngyilkos lett".
26/29 anonim válasza:
Lehet neki más az életvilága, nem iszik.
27/29 anonim válasza:
Most ezzel mi a gondod? Bánt? Ha nem, akkor hagyd élni, ha neki ennyi elég.
29/29 anonim válasza:
el se olvastalak, csak eddig jutottam: "télleg ostoba". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!