Az iskolában nem kéne eltörölni a tornasort? Ez ugyanis "body shaming"-nek minősül.
"Ez ugyanis "body shaming"-nek minősül."
Gondolom a nők előbb-utóbb elterelik idáig a dolgot, és fellázadnak a tornasor ellen is. Aztán ha vidámparkban mennek valamit kipróbálni, és csak X súllyal vagy magassággal lehet, beperlik a vidámparkot is body shaming miatt, mert nem engedik őket a játszókára. XD
"Igen, tulajdonképpen vezethet önértékelési zavarokhoz"
Nem az vezet önértékelési zavarhoz, hogy egymás mellé állnak a különböző magasságú emberek, sorrendben, hanem az, hogy rosszul gondolkodik az ember.
"Mi értelme erre akár egy extra másodpercet eltölteni a torna órából?"
Gondolom a fegyelem és tisztelet megadása a tanítónak. Egyfajta rend teremtése. Normális helyzetben én sem látnám értelmét, de ha egy csapat szétszórt gyerek össze-vissza rohangál, akkor csak úgy lehet órát tartani és tanítani őket, ha rendet parancsolnak.
"A sort is el kell felejteni,mert nem jó, hogy valaki mindig a végén áll."
Igen, aki a végén áll az mindig rosszul érzi magát, mert azt hiszi ő az utolsó. Ez gyermekbántalmazásnak minősül. Mindenkinek körbe kell állnia.
Kérdező,azt gondoltam tudod mi a helyes.
De nincs alternatívája a tornasor helyett.
Tervek nélkül mit teszel?
"Gondolom a fegyelem és tisztelet megadása a tanítónak. Egyfajta rend teremtése."
Na ja, mert erre van szükség a 21. században. Nézzünk már a jövő irányába és vegyünk példát a finnekről inkább.
ABC mitől jobb?
Basszus én mindig a napló alján voltam.Tornasorban legalább az elején.Na nekem meg ez nem tetszik.
21 éves koromig női fogsz.
Ha ez vígasztal
Akkor ne gondolj 🙂
A suliban annyi rossz dolog volt, hogy felnőttként nem is értem miért nem gyújtottak fel.
Ja nem akartam, hogy a szüleim börtönbe kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!