Féltek az öregedéstől? Nem akarok idős lenni egyszerűen, csúnya leszek és jönnek a betegségek, minden nyavalya.. Valahogy ezt nem tudom feldolgozni magamba.
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 13:46
11/28 anonim válasza:
A 40-es nők gyakran esnek abba az önámításba, hogy még fiatalok és úgy néznek még ki mint egy 20 éves.
Akkor jön a pofára esés, amikor a szemben jövő 20 éves csaj csókolommal köszön a 40-es néninek.
12/28 anonim válasza:
"A párod kétszer ennyi idősen is pont ugyanolyan szépnek fog tartani, mint most."
De csak, ha vak.
13/28 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy ugyanolyan voltam, mint 20 éves koromban, hanem hogy ugyanolyan voltam, mint előtte 1 nappal!
Ha nem érted, amit olvasol, menj vissza az oviba, és ne magyarázz bele a felnőttek társalgásába.
14/28 anonim válasza:
12: nagyon sajnálom, ha olyan sz.r partnereid voltak, akiktől ezt kaptad!
15/28 anonim válasza:
Fogalmatok nincsen arról, hogy milyen jó együtt megöregedni, és szeretetben élni 30-40 év házasságban!
16/28 anonim válasza:
A franc sem akar leélni egy egész életet egy vén banya mellett.
:)
17/28 anonim válasza:
16: csak nem GYF vagy...??? öregecskedő feleség lecserélése....
:-DDD
18/28 A kérdező kommentje:
17: HAHA
2020. dec. 18. 12:52
19/28 anonim válasza:
16: azért ne feledd, hogy egy nő sem feltétlenül akar leélni egy életet egy impotens vén f.sz mellett... :-D :-D
20/28 A kérdező kommentje:
Egyébként élhetne az ember 80 évig, de miért nem lehetne örök fiatalság? Mi az öregedésben a logika, mitől lesz jobb attól valakinek, hogy megöregszik, ráncos, kevésbé kívánatos és beteg lesz ?
2020. dec. 18. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!