Mit gondoltok arról, hogy vége lesz a "Barátok Közt"-nek? Az ikonikus magyar sorozatnak.
Ha megnézzük a nézettségi adatokat, főleg a 2010 előttieket, akkor bizony nagyon sokat nézték a Barátok Közet-et.
Nagyon rég én is.
fiatal 20as.
Hála a jó istennek. Mindig is utáltam és idegesített, hogy a csapból is ez folyt.
Remélem nem fogják újra ismételni. Az első résztől kezdve mert fejre állok....
Egyetlen részt sem láttam, sose tűnt érdekesnek vagy különösebben igényesnek.
22/L
Kb veled egykorú vagyok. Régen én is néztem, de bizonyos okok miatt már nem tudtam követni az eseményeket és így lemondtam róluk. Szüleim és rokonaim mindíg nézték, mert szerették, meg ha valamiért 1-2 adást kihagytak nem volt gond, hamar bele lehetett rázódni a történetbe. Akkor volt probléma vele mikor átrakták későbbre, mert nem szoktak olyan "sokáig" fent lenni.
Utána meg hogy a főműsoridőről levették azóta nem tudok olyat aki nézné, mert munka után még vacsora, ház körüli munka és vége is van, mire leülnének a tv elé. Azóta pl szüleim az rtl-t se nézik, mert ez az egy "minőségi" tartalom volt ott és semmi más.
Sajnálom hogy vége lett, mert a magyar kultúra része már a sorozat, ami sokaknak a mindennapi élet része volt.
(Egyszer tettem volna rá kísérletet, hogy előről nézzem a sorozatot, a legelső résztől, de nem igazán volt fent sehol, így letettem róla.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!