Szerintetek megérdemelt volt??
Tök, teljesen jogos volt, mert ha elüt titeket, akkor az mégnagyobb baj lett volna neki is, mert pl. lelkileg megviseli az ilyet az ember.
Ti voltatok maximálisan a hibásak, ő, és az autója mindent megtett, hogy ne legyen nagyobb baj. A pofon is jogos volt, hogy felébredjetek a kis álomvilágotokból...
Azért elég furcsa jelenet lehetett ez, ahogy magam elé képzelem:Egy fiatal nő ordibál, majd odalép és egyenként pofon vág két szintén felnőtt embert, azok meg csak néznek. Nem mindennapi, az biztos.
Nem szoktam utcán telefont nézegetni, de évekkel ezelött Pesten egy mellékutcában, utca sarkon áthaladva elütött egy autó. Éppen, hogy csak meglökött, de akkorát estem, alig tudtam kivédeni, hogy le ne fejeljem az aszfaltot. Nem lett komoly bajom, tovább mentem, se rendőrt, se mentőt nem hívtunk. Mégis azt mondom, ezerszer inkább egy női pofon, mint ez. Az más kérdés, hogy nem tűrtem volna még az általad leírt helyzetben sem, hogy a barátnőmet bárki megüsse. Megráztam volna a csajt, bármennyire is igaza volt egyébként.
En is ezen gondolkodom, hogy ezek sorba a allnak pofonert ?
Amugy meg az ilyen mobilzombikat, hatosagilag evekre elkene tiltani az elektronikus eszkozok hasznalatatol. Nincs telefon nincs internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!