Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti szerettek gyengéde...

Férfiak, ti szerettek gyengédebben bánni a nőkkel vagy csak elvárásból vagytok udvariasak?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem bánok velük sehogy se, nagyon tirkán van interakció, akkor igyekszem úgy csinálni, hogy én nyerjek, nekik meg legyen rosszabb
2020. dec. 12. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is alapból udvarias vagyok a nőkkel, nem azért mert elvárják. Amúgy ebből már volt félreértés. Nem értem, hogy miért kell egyből arra következtetni, hogyha mondjuk átadom a helyem, vagy kedves vagyok, hogy tetszik a lány.
2020. dec. 13. 07:02
 13/20 A kérdező kommentje:
13# én ilyenről nem hallottam még, hogy rögtön ez lesz a következtetés. Szerintem egy udvarias gesztus.
2020. dec. 13. 07:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben, de nem egyszer volt már félreértés.
2020. dec. 13. 08:13
 15/20 anonim ***** válasza:
27%

“Aranyos törékeny lények”

Aki erre kattintott, semmit nem tud a nőkről:)

2020. dec. 22. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretek gyengédebben bánni a nőkkel, nem azért, mert elvárás.
2020. dec. 27. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

"“Aranyos törékeny lények”

Aki erre kattintott, semmit nem tud a nőkről:)"

Én pont ezért nem kattintottam rá:) Szóval igen,ez így kicsit sántít...

Alapból imádok gyengéd lenni a nőkkel,de ehhez meg kell bíznom az illetőben.Aki megérdemli,azzal az vagyok.Az önmagában nem kiváltság,hogy valaki nő,ettől még csak szimplán emberként kezelem.Ha meg bizonyítja,hogy bunkó buta barom,akkor semmiféle plusz tiszteletre ne számítson,akkor sem ha jól néz ki.

2020. dec. 27. 18:49
 18/20 A kérdező kommentje:
17# valami ilyesmire gondoltam én is. Aki bunkó, az olyan bánásmódot érdemel.
2020. dec. 27. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nőként kotyogok bele, de nemcsak ez a két választás létezik. Ha vki nemcsak a punivadászat miatt illemtudó, attól még nem feltétlenül csak azért, mert törékeny nebáncsvirágnak gondolja a nőket, akik nem képesek enélkül boldogulni, és az is fura megfogalmazás, hogy vki "szeret" udvarias lenni... nem feltétlen élvezi, de attól még gondolhatja ezt az illendő dolognak.
2020. dec. 27. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam hogy egy nő is belekotyog
2020. dec. 28. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!