Mit jelent ha egy pasi azt mondja nem tudja miért beszélget egy lánnyal? Hogy lehet azt nem tudni?
Lusta megfogalmazni ezért találgatva, de megpróbálom helyette: értelmes vagy, szórakoztató, vicces, unaloműzésre használ, van véleményed, jó vitapartner vagy, esetleg többet érez, de lehet megakar csak húzni ezért írta, hogy ne gondolj még barátságra se.
Meg még kb kismillió oka lehet. Nem tudjuk, nem vagyunk Ő. Most ezzel ugyanúgy nem vagy előrrébb, mint eddig, de legalább agyalhatsz hogy jó vagy rossz értelembe mondta e 😀
Érzi,hogy nem lesz több mint barátság,hiába szeretné,de vonzódik hozzád jó veled beszélgetni.
Ergó többet akar,csak fél,hogy elutasítod és nem beszéltek többet.
Én is voltam így. "Nem is tudom miért beszélgetünk még" Aztán csak megmondtam,hogy többet szeretnék barátságnál.
Pff, én is így vagyok ezzel, egyszerűen csak néha jó vele (de igazából bárki értelmessel) beszélgetni, de ennyi, sokkal szorosabb kapcsolat val.szeg nem lesz köztünk.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!