Melyik típusú gazdagok a legszimpatikusabbak?
1. 'Törtető' Azok akik a semmiből küzdötték föl magukat, folyamatosan keményen dolgoznak, munkamániások, törtetnek, folyamatosan gátlástalanul a sikert hajszolják és sosem tudnak leállni ezzel, nem felejtik honnan jöttek ezért folyamatos bizonyítási kényszert éreznek.
2. 'Bohém' Azok,akik beleszülettek a jóba, sose kellett keményen dolgozniuk,nem is akartak, inkább amolyan életművészként vegetálnak, elvannak a világban,utazgatnak, élvezik az életet.
3. 'Igazgató' Eleve jó helyzetbe született, viszont így is tele van ambícióval, beül a gazdag rokon cégébe, aztán átveszi és élvezi,h az ő kezében van a hatalom és az irányítás.
4. 'Ferences szerzetes' Aki gazdagnak született, de őt ez zavarja és folyamatos bűntudatot érez emiatt, nem érzi kiérdemeltnek a helyét ezért folyamatosan lázad a gazdagság ellen és minden módon megpróbál eltávolodni tőle.
5. 'Mázlista' Aki jókor volt jó helyen és hirtelen az ölébe hullott a nagy pénz, amit elég gyors és értelmetlen módon herdál el mindenféle pillanatnyi élvezetre, amit korábban nem kaphatott meg.
6. 'Simlis' Aki tisztességtelen módon gazdagodott meg, alvilági kapcsolatok révén. Bármikor benne van a pakliban, hogy elbukik és börtönbe kerül.
7. 'Sóher' Aki teljesen átlagos, már-már önkorlátozó életet él, akciós termékeket vásárol, folyamatosan spórol, egyáltalán nem tűnik fel senkinek,hogy gazdag, miközben otthon kötegekben állnak a pénzek,amit már nem is tud hova rakni.
8. 'Verető' Aki általában átlag,vagy az alatti szintről jön,de valamennyi energiát befektetett, hogy elérje a felső rétegnek az alját,és minden célja,h ennél sokkal gazdagabbnak mutassa magát,amiért hitelekbe is beleveti magát.
9. 'Normális' Aki éli világát jómódban, élvezi is az életet,de azért a megtakarításokra is figyel egyik végletbe sem megy el.
Szia kérdező!
Külföldre költöztem 15 éve.
Magyarban szerényen éltem, kevés félretett pénzem volt.
Itt rengeteget dolgoztam, majd beindítottam egy kisebb vállalkozást.
Elsőnek egyedül dolgoztam majd egy haveromat is bevettem magam mellé.
Egy év után azt vettem észre kicsi a cég bővíteni kellene.itt szokták sokan elszúrni mert vesznek inkább elsőnek komolyabb autót, nem hogy isszaforgatnák abba amiből a pénz jön.Én visszaforgattam.
Két év múlva vettem itt egy családi házat, van két autóm egy amit a hétköznapokban használok, és egy hétvégi ami itt eléggé megszokott, és ezzel kirándulni megyünk az asszonnyal a hegyekbe vagy az országba.
Kinnti nőt vettem el.
Sokáig magyar nőket hoztam ki, megismerkedtünk mindig mondták kijönnek próbáljuk meg.
majd pár hónap múlva nem tudták felvenni ezt a ritmust ami ebben az országban van, honvágyuk lett, majd hazamentek.
Hétvégi autóm egy Ferrari 360.
Üdv egy torontói lakos.
Kár, hogy benne van a “normális” kategória, az elrontja a szavazást... mert kb. mindenkinek az.
Amúgy ha ő nem játszik akkor nekem:
1: Törtető
2: Sóher
Az izgató azért nem, mert semennyire nem tudok vele azonosulni.
A többi borzalmas.
"Kár, hogy benne van a “normális” kategória, az elrontja a szavazást..."
Hát pedig a gazdagok többsége (bármilyen meglepő) a normális kategóriába esik, csak nyilván nem velük vannak tele a hírek meg a közösségi média.
9. 'Normális' Aki éli világát jómódban, élvezi is az életet,de azért a megtakarításokra is figyel egyik végletbe sem megy el.
Hát ez szerintem minden csak nem normális. Csinál valamit azon kívül hogy lébecol? Honnan van a pénz, hogyan élvezi az életét, kiknek a kárára... Miért nem veszi észre maga körül a körülötte lévőket, stb stb... Rosszabb mint az összes többi kategória. Akit normálisnak írsz az igazából az a mosom kezeim típus. Szépen kimagyarázza hogy ő miért él jól, másokat lenéz hogy azok miért nem élnek ugyanúgy, és még addig sem jut el hogy ez mekkora hülyeség, mert ha mindenki úgy élne mint ő akkor nem lenne neki se telefonja se semmije de még étele se lenne, mert az amit ő csinál az fenntarthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!