10-es skálán mennyire tartod magad szépnek ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 16:25
11/16 anonim válasza:
Nagyobb, szélesebb arccsontokat, szögletesebb állat, szélesebb vállakat, és mondjuk +5 cm magasságot szeretnék. Úgy szerintem 7-8-as lehetnék.
13/16 anonim válasza:
Vannak dolgok amiken változtathatnék, hogy ún. konvencionálisan szebb legyek, de jól érzem magam így ahogy vagyok.
Stabil 8-as + önbizalom. :)
23/n
14/16 Sic Semper Tyrannis válasza:
Nyomtam egy hatost. Nem én vagyok a leghelyesebb pali a földön, sőt, még az élmezőnytől is elmaradok. De próbálom a legtöbbet kihozni magamból.
Amin változtatnék, az a magasságom... őőő, 164 centivel inkább mélységem. :D Valamint feljött rám egy kis háj, mióta bezártak az edzőtermek, de már elkezdtem a HIIT edzéseket, kezd az eredmény is látszódni.
29F
15/16 anonim válasza:
Nem változtatnék semmin. Minden testrészem/szervem megfelelően működik, az, hogy hogy néz ki számomra teljesen mellékes.Papíron túlsúlyos vagyok ugyan, de nem kifejezetten célom a fogyás, mozogni mozgok, de csak azért mert jól esik, nem sanyargatom magam, az évek alatt rájöttem, hogy attól nem lesz jobb, sőt... Nem is nagyon izgat a külsőm (értsd: nem nézem magam a tükörbe hosszú percekig, és nem ellenőrizgetem magam óránként, hogy jól nézek-e ki). Volt egy olyan szakasza az életemnek, amikor minden gondolatom a külső megjelenésem körül forgott, az volt életem legtosszabb periódusa. Amióta nem a külsőmet helyezem fókuszba, hanem azt, hogy hogyan és mitől érzem jól magam, boldog ember vagyok.Higgyjétek el, hogy a külső nem a legfontosabb dolog, nem ér többet az, aki szép csak azért, mert szép. Előbb-utóbb az emberek többsége rájön erre.
16/16 Miss Endzsi válasza:
9, újra edzeni kéne, kezd leépülni az izmom, nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!