Szoktál önkénteskedni, vagy karitatív munkát végezni ? Pl idősotthonokba látogatni, kórházlátogatás betegekhez, állatmenhelyen segítőnek lenni, vagy fákat ültetni közparkokba stb ? Ha igen, mennyi pluszt ad ez neked ? Megéri ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 12:33
11/14 anonim válasza:
Szoktam. Faültetési akciókban veszek részt. Civil szerveztek programjain, konferenciáin vállalok feladatokat. Szervezésben, helyszínen a lebonyolításban. De nekem a munkám is ilyen jellegű. Ezzel szeretek foglalkozni.
12/14 Metionin válasza:
Igen, állatmenhelyen. Nekem megéri, szívesen áldozom erre a szabadidőmet. Mivel albiban lakom, nem lehet háziállatom de nagyon hiányzik, így a menhelyes kutyákkal való foglalkozás nekem is terápia, nekik is. Szeretem őket tanítani, leszoktatni a rossz beidegzésekről, megmutatni egy bántalmazott állatnak, hogy lehet másképp is. Na meg így sokféle kutyát ismerek meg sokféle múlttal és problémával, ami később hasznos lehet amikor már lehet nekem is.
13/14 anonim válasza:
Eü. hallgató vagyok, most fejeztem be két hét önkéntes covid tesztelést az OMSZ-nál. Inkább az ilyen "aktívan cselekvő" dolgokat preferálom, ahol tényleg megyek és csinálom a dolgokat, nem csak pl. facebookon osztogatok meg figyelemfelhívó dolgokat. Kár, hogy csak most, a covid miatt volt ilyenre lehetőség, egyébként máskor is szívesen mennék.
14/14 anonim válasza:
Részben igen, a munkahelyemen bevállalok plusz feladatokat. A szociális területen dolgozom. Nekem annyi pluszt ad, hogy van, hogy kihívás a feladat. Megéri? Nem, mert utána sokszor palimadárnak néznek sokan, így a következő lépés a "Számítunk rád legközelebb is. Megkeresünk máskor is." lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!