Van egy szerepcserés fikciós film, a Nem férek a bőrödbe, 2003-as film, melyben anya és lánya felcserélődnek, az anya a lány bőrébe bújik és fordítva. Csupán a gondolattal eljátszva és tudva, hogy az egész csak fantazmagória, bevállalnátok hasonlót ?
Szóval ez olyasmi hogy A TESTEMET ELVIHETITEK DE A LELKEMET NEEEM?
xd
Amúgy
Én először azt gondoltam hogy belemennék rövid időre (pár nap, max 1 hónap), de aztán belegondolva, senkiben nem bízom annyira, hogy rábízzam a testemet akár csak ennyi időre is. Hiába próbálnám ki, hogy milyen fiúnak lenni, ilyen áron semmiképp nem mennék bele :D
Hát őszintén azért is mert szűz vagyok, és nem szeretném ha konkrétan megtörténne úgy a dolog a testemben hogy ott se vagyok csak azért, mert ő kíváncsi arra, hogy milyen érzés lányként szexelni mondjuk :D
Amúgy visszatérve hogy mit csinálnék egy fiú testében, tutifix találkoznék a haverjaival, és egyszerűen csak adnám nekik önmagamat. Tuti mindenkit összezavar, hogy miért változott meg annyira a haverjuk személyisége, majd nekiállhatnak találgatni, hajrá :D
Meg érdekes lehetne ezután az eredeti testemben találkozni velük, kíváncsi vagyok valaki összerakná-e a kirakóst, hogy miért és honnan vagyok valamiért olyan ismerős xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!