Akikre jellemző, hogy messengeren kedvük szerint ignorálják az embereket azok?
Mit értesz az alatt, hogy ignorálás?
Én ignorálok minden idegent aki szia, mizu, jók a kepeid stb. dolgokat ír. Ha valami konkrét ügyben keres írja le, ha ismerkedni akar azt meg köszönöm tudok a való életben is. MLM és társai szinten így jár, ha jó ismerős írja akkor is.
Ez mellett van olyan, hogy rápillanatok, megnézem de nincs időm válaszolni, de amint végeztem a dolgommal pótlom, ezt nem tartom ignorálásnak, ezen fordítva sem sértődök meg. Kivéve persze ha nagyon fontosnak tűnik, akkor válaszolok.
Van, hogy valaki poénos képet, videót, cikket küld, ezek időt igénylő dolgok, ha van rá elég majd megnézem és mreagálok, ezek amúgysem fontosak.
Talán mert elfelejtett válaszolni?
Vagy úgy járt, mint egyszer én: írtam egy miniregényt jegyzettömbbe, de nem küldtem el. 😅
Nem, azok az emberek képesek szelektálni a számukra fontos dolgok között és nincsenek mások valagában, hanem teszik a dolguk.
Undorító, hogy ilyen ragadós, folyamatosan mások figyelméért és reakcióiért hisztiző gusztustalan koloncként viselkednek egyesek. Ha nincs válasz, az is válasz, el kell fogadni és békénhagyni az illetőt... Van élete másoknak is a fostos pötyögésen túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!