Már nem tudok szeretni? Egyáltalán, úgy érzem, semmi sem érdekel már! Csak arra vágyom, hogy leigyam magam, és semmin ne kattogjon az agyam.
És ezt mivel érdemeltem ki, mi rosszat tettem?
Az otthonomat elvesztettem, most albérletben vagyunk és onnan mehetek akárhova. :(
Nincs életcélom, mindent és mindenkit elvesztettem.
Sajnos az élet nem igazságos. Tudom, ez nem vigasztal, de nem gondolnám, hogy magadat kellene hibáztatnod. Rossz lapokat osztottak neked, majd lesz jobb is.
Egyébként jelenleg én is az üresség érzésétől szenvedek, és nem tudok hozzá tanácsot adni. Ennél jobb dühösnek, ingerültnek, szomorúnak is lenni, de az üresség már egészen új szintje a kínzásnak.
Szia. Kérj orvosi segítséget. Én brutális dolgokon vagyok túl, de egyszerűen nem engedem meg magamnak ezt a hihetetlen negatív, borus látásmódot. Ha vissza olvasod a válaszaidat láthatód magad is. Semmiben sem látod a jót?
Nem tudod mi az a küzdés, ami megerősít. Ami után ha legyőzted büszke és bölcsebb leszel magadra.
Értékes ember vagy. Lépj túl a szenvedésen.
Ha nem vagy szerelmes a párodba, ne legyél vele, csak azért , mert egyedül gyenge vagy, és félsz.
Kezdj el élni!!!
Te együtt lennél egy olyan emberrel aki csak az önsajnálatra képes? Ugye nem.
A párod szemével láttad már magad csak egyszer is?
Ha nincs hasznod belőle akkor nem szereted? A szeretet nem a maga hasznát keresi. Az nem szeretet. Önzés. Magadat szereted és nem a társadat.
Légy erős. Keresd Istent. Kapaszkodj belé. És változtasd meg az életed.
Hány éves vagy már? Itt az ideje, hogy el kezdj élni végre.
Csak nézz előre! Kérd az Isten segítségét minden nap és minden nap.
Végre Kezdj el élni!!!
Szerintem nem ide akartál írni, de azért válaszolok.
Ahogy a 3-as rámutatott, ürességet éreztem. Nem azért voltam a párommal, mert egyedül gyenge vagyok vagy félek. XD És pont azért törtem össze, mert mióta küzdök és már büszke is voltam az elért eredményekre.
Nekem akkor abban a pillanatban elég volt a többiek kedves szavai, nem is reméltem, hogy ennyien szavaznak trollkodás nélkül. Valóban sugárzik az önsajnálat, mégis megvigasztaltak. Röviden. Hiába írsz sokat, ha semmi hasznos nincs benne. Nem megyek sem orvoshoz, sem Istenhez. Arról nem is beszélve, hogy eltelt 2 hét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!