Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gúnyolódó embereknek milyen...

Gúnyolódó embereknek milyen típusú a személyiségük?

Figyelt kérdés

Tudjátok az a típus aki már gyerekként is azt tekinti szórakozásnak, hobbinak hogy másik embert hogyan lehet nevetségesség tenni, kigúnyolni, megalázni.

Online térben valószínűleg ők a trollok, vagy a destruktív, ízléstelen, cél nélküli kritikát megfogalmazók.

Amint lát valakin egy kifogásolható dolgot vagy emberi gyengeségre, esendőségre utaló jelet, rögtön rászáll és fennhangon, gúnyosan nekiáll megsemmisíteni, megalázni.

Pszichológusoknak van erre személyiség leírásuk, hogy ez milyen fajta személyiségszerkezet? Hogy válik ilyenné egy felnőtt ember vagy egy kisgyerek akár?

2020. nov. 27. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Kolerikus valoszinuleg. Keress ra.
2020. nov. 27. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
pszichopata, az a lényege hogy nem érez empátiát. Szerencsére hamar megölik magukat.
2020. nov. 27. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szuleim voltak ilyenek. Kolerikus szemelyiseg es pszichopats mindketto. (1-es vagyok) Szerencsere mar egyikuk meghalt.
2020. nov. 28. 00:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyáva, sunyi alakok, amihez nagyfokú agresszivitás is társul.

Rengetegszer találkoztam a fajtával, de bizonyos testméretem elérése után ezek felszívódtak.

Rendszerint a náluk gyengébbeket sanyargatják, a náluk erősebbektől nagyon tartanak, csendben gyűlölik őket.

Egy kiadós orrbaverés elég hamar bevégez jópár évnyi kihagyott nevelést.

2020. nov. 28. 04:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a személyiségükkel van baj, hanem az önértékelésükkel, és az erre adott reakciójukkal. Másokat akarnak lehúzni ahelyett, hogy önmagukat emelnék fel.
2020. nov. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!