Milyen dolgokat vesznek az emberek karácsonyra ha több a pénzük?
Azt vesznek amire a szeretteik vágynak.
Ha magadat akarod meglepni akkor értelemszerűen azt vegyél ami boldoggá tesz.
Ha farmert szeretnél akkor a BonPrix-t ajánlom. Ott minden testalkatra árulnak és ha nem jó, tök egyszerűen vissza lehet küldeni, nagyon kedvesek, nem problémáznak.
Nekem is nagy gond volt a farmertéma, de rátaláltam erre a weboldalra és azóta csak onnan rendelem őket.
A szeretteimnek olyasmit veszek, amire tudom, hogy vágynak. A vírus miatt kicsit megijedtem, ezért már nyáron elintéztem mindent. Azt még meg kell oldanom, hogy időben megérkezzenek a csomagok Budapestre a családomhoz és magyar barátaimhoz, ha már személyesen nem megyek.
Nem kötelező semmit venni, magamnak nem igen szoktam én se semmit venni csak azért, mert karácsony van. Ha egy farmer a vágyad, vedd meg nyugodt szívvel, de ha nem megy rád, akkor állj neki edzeni, legfeljebb később veszed meg.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!